Új hozzászólás Aktív témák

  • mahi1

    csendes tag

    válasz Pulsar #1451 üzenetére

    Tudom, hogy ez Netfone fórum, de ugyanígy jártam a Vodafone-nal.
    Pár éve egy Telenoros flotta előfizetésről Voda Red tarifacsomagra váltottam. Készüléket nem kértem, így hűségnyilatkozatot sem akartam kötni, de 1 évet kötelező volt vállalni, 7990 volt a havidíj. A 13. hóban viszont 9990 Ft-os számlát kaptam, mire felhívtam az ügyfélszolgálatot és ott közölték, hogy lejárt a hűség, emelkedik a havidíj. Mondtam, hogy ez inkorrekt, pont csökkennie kellene a díjnak úgy, hogy a hűség lejártát követően is maradok.
    Annyira felbosszantott, mondtam az ügyintézőnek, hogy most azonnal váltsanak át kártyás csomagra, majd keresek más szolgáltatót. Erre kapcsoltak az ügyfélmegtartó csoporthoz, akik egy kis alkudozás után beajánlottak egy 5490 Ft-os Flotta Special csomagot, ami ugyanaz volt, mint a Red és amit a mai napig használok, hűség nélkül.
    Most viszont többször szembejött a Netfone 4990 Ft-os ajánlata, amiben a jelenlegi csomagomhoz képest 10x több, 50GB net van és ami szintén korlátlan beszélgetést tartalmaz. Már a váltáson gondolkodtam.
    Aztán szerencsére elolvastam a hozzászólásodat és rájöttem, arról szól az egész, hogy becsalogatnak egy kedvező hűséges havidíjjal, majd utána megkapod a fekete levest.

Új hozzászólás Aktív témák