Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
válasz tutuhawer #8726 üzenetére
fúú de noob az EA. Még jó hogy nem vettem meg a széleset...
Más:
Egy kis véleményírás a mai új autóról(nem mindennap veszek új autót )
Maga a külseje miatt vettem meg. Szerintem egy nagyon szép Sedan ez(akinek nem tetszik az ne kommentálja a külsejét..) és még versenyképes is. Nitró a béka segge alatt van igaz, de kanyarban teljesen elfogadható, sőt még egyenesben is bár úgy érzem nem árt kék alkatrészeket rá rakni. Egyszóval ez a 2700 Boost megérte(nem TopT2.... de megérte nekem).
Vissza a 370Z-hez. Én úgy vettem észre, nagyon kicsit jobb a roadster a Coupe-nál. Ami szégyen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest