Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
Hát nem tudom. Kicsit el vagyok keseredve most, mert én imádom a lambokat, ugye mindig azzal mentem... :/ Lehet hogy így már vissza vonom a rendelésem amit ugye lehet venni a worldhoz... A 20k boostos Koenigseggre meg azért nincs pénzem... :/
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
tutuhawer
őstag
ezzel kb azt mondod, hogy vedd meg ezt és azt, és akkor aztán az Istent is legyőzöd, lekörözöd. Miért megyek ügyesen A vagy B autóval? Mert vettem a fáradságot...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Crowent
tag
válasz tutuhawer #9102 üzenetére
Félreértés van. Én nem szeretnék rögtön mindent nyerni. Csupán azt szeretném ha nem az utolsó helyen végeznék mindig ha megveszem a Lambót. Eddig a Mazda 3 - MX5-el olyan szituációkat nyertem meg amire azt mondtam hogy tuti elbuktam.... Csak ha tényleg ratyi maga az autó és látványosan erősebb a többi akkor lehetek akármilyen ügyes ha simán állva hagynak...
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
UFO1
senior tag
válasz Crowent #9101 üzenetére
Feljebb irkáltam vegyél lengyelért, ha már van rá keret, mert fele annyi. Különben felesleges alacsony szinten a T3, mert összesorsolhat erős ellenféllel 15-20-as szintig teljesen jó a Silvia vagy a 240 SX (utcai cuccokkal, csak jó színsorral) utóbbi kényelmesebben fordul, bár nem annyira erős mint szilvike. Eclipse-t messziről kerülni.
(#9102) tutuhawer
Ha egy fossal kezd idő előtt elmegy a kedve és vesztünk még 1 magyar játékost, majd ha penge lesz mint te kísérletezhet a játékautókkal is.
Látom megint meló, hogy így ráérsz irkálni, azért azt elárulhatnád hogy érsz utol azzal az alap E30-al , multiban hasonló egy 2 körösben kap vagy fél kört![ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz Crowent #9103 üzenetére
mondom, egy játékostársam idejét megcsillagozták, szóval remek gép a Murcielago.
Quqa, kérlek, ne basszál ki velem, ne kelljen megvennem pár teszt miatt azt a mocskos Lambót, tudod, hogy nem szeretem. Jó az a gép. Boundary és Marinán 1:22-t tud a gépNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9106 üzenetére
Annak jó, aki ért hozzá, ha már Lambo akkor a Balboni Cop azzal elég sok tuningol gépet utolértem pedig alap. Elég neki a T1 gyakorolni a pályákat, csak semmi TE, mert hamar megy a szintlépés.
Vegyél csak úgy is sok az R34 abból mehet 1 a kukába.
Hoppácska van A1-ed, na csak gyere fel gurulunk vele párat, bár nekem az is full tuned, de azt is tudom, úgy sem számít.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
bárki , aki elkezdi a játékot, és 1 starter packot megvesz, majd a kedvenc autóját megveszi , amiről most mondom, hogy kibaszott jó, az a játékos mitől tudna menni a kocsival jól? Gyakorolni kell a Lambóval, és jó az, ezzel nem tudsz vitázni.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
válasz Crowent #9110 üzenetére
De itt van olcsóbb is vagy az említett lengyel fele annyi.
(#9108) tutuhawer
Nem az a gond összeteszi M1-el, GTS-el, 911-el esetleg, tapasztalat. Nekem 15 szinttől egy másik acc-on a Silvia (igaz van benne pro cucc is) ellen MR2-ket dobált T1-es pályán. És ha nem ott megyek le sem írom miket szór mellé, lépek is kifele a lobby-ból, mondjuk letoltam vele 600-as stat feletti R35-ot is meg sok egyebet, de kezdők, hát nem hinném.[ Szerkesztve ]
-
Crowent
tag
-
UFO1
senior tag
válasz Crowent #9114 üzenetére
Hagyd a fenébe a T3-at amit írtam T1 kezdőknek teljesen jó, Silvia vagy 240 SX, jól fel kell húzni skill-ekkel a perfect startot 4-5* max. egy PRM sem árt, hogy el is találd, nitro erő és hossz fontos még, persze ha nincs 3*-os jó az IGC-s is kezdésnek. Amíg nincs meg a kp. singli-ben. Több csillagost gyémánton nyerhetsz.
Skill-ek. Pörgősebb fórum SG. -
senior tag
http://www.amazon.com/gp/product/B007JPKH16/ref=oh_d__o00_details_o00__i00 Én ezt venném a helyedben.Carrera s és Audi A1 +5750 boost.Amcsi címmel reg. az Amazonon és sima bankkártyás tranzakció...Ja és most akciós...
[ Szerkesztve ]
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
UFO1
senior tag
válasz Crowent #9118 üzenetére
Jó. Ha rámész az SG-re ott van felül 2 db T3-as 7 napra ajándékba (mindkettőt kiváltani, de csak 1-et aktiválni a STORE-on, ha lejárt az első, így van 14 napig T3-ad) itt belépsz és bemásolod a kódot, több kérdés csak holnap.
(#9119) xenon2
Ez tényleg jó fele a lengyelnek köszi.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
azt veszem, amire vágyom, azzal megyek, amivel kedvem van. Nem kell beszarni, nem kullog senki a versenyek végén. ALT+F4-et ne nyomjunk és ne lépjünk ki a futamból, és akkor bármivel megyünk, emelt fővel fejezzük be a futamot. Nem is tudjátok, hány esélytelen futamon mentem végig, mert ez nekem presztízs kérdés. Senki nem tud engem kiléptetni, befejezem, és mivel elbasztam, leszek mondjuk ötödik akár. Pont mint az oroszok: szívesen megyek velük, minden nap cirill betűsökkel 80%-ban, és ők is mindig rányomnak, és mindig végigjönnek - amijük van, azzal.A Murcielago ennél sokkal töbebt ér, minden versenyen győzelmi esélyt hordoz magában.
Közben benyomom a két legújabb befejezett festésemet:NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
MBazsee
tag
Üdv mindenkinek!
A minap rendesen bepöccentem, mert nem tudtam a kódokat aktiválni, mert sok giftem volt. Ezért újra beléptem és ki is váltottam a korábbi Porsche Spydert, meg egy M3-as BMW-t. (Mi a véleményetek a Spyderről?)
Újra mentem néhány kört és azt tapasztaltam, hogy megint kezd kicsit lekötni. Lehet a Spyder tuningja amit beletettem, illetve sebessége miatt érzem?!
Viszont amit még tapasztaltam, hogy a kölcsön BMW nem a legjobb, persze megy, mint a golyó, de nagyon nehéz a tuningolt és skillelt gépek ellen egy gyári autót bevetni.Csalók és bugok még mindig vannak, ahogy látom elég súlyosak is (Pl. TE bugja).
Pályaötleteket várok, ahol érdemes versenyezni, és ahol talán kapok valami alkatrészt is.
Üdv: Bazsika85
-
noblem1983
senior tag
válasz Crowent #9101 üzenetére
Én is az 1. starter packomból egy Murcielagot vettem a Grey változatot (Hunter talán jobb valamivel) mert akkor még csak boostos volt de ha annyira szereted akkor 50-es szinten megveheted IGC-ért csak ugye az még messze van neked. A Valentino is nagyon jó és könnyebben fordul mint a Murcielago szóval kanyarokban nagyon erős. De akár T2-ben ott a Diablo ami elég kemény T2-esnek számít és persze a Miura ami úgy fordul,hogy mesébe illő. Szóval a Lamborghinik el vannak találva a játékban. A Koenigseggből van normál változatom az is nagyon jó de akkor elmegy az összes boostod arra úgyhogy inkább ne.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
SylarHUN
senior tag
Akiknek nagyon hiányoznak a Ferrárik!
Új játék PC-re.
http://atari.com/ferrariracinglegendsPSN: Xbox:
-
DeadBullet
tag
Na fiuk vettem egy Gold Starter Packot az Amazonon. Most jon a nagy kerdes. Milyen autot vegyek?
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
tutuhawer
őstag
válasz DeadBullet #9125 üzenetére
tudom idézni magamat, mint mindig. 13 hónapig csak játékpénzes játékos voltam. Utána 4 hónapig a boostért garázsbeállót tudta venni , és mindig azzal mentem, amit szerettem. A lengyel boost mennyisége, 170 000, sem változtathat azon, hogy azt vezetem, amit csak akarok. Ennél jobb tippem nincsen és nem is lesz. Ha már a véres verítékkel előállított magyar Forintot ilyen mocsokra költöd, akkor azt vedd, ami a szívednek tetszik szerintem.
-
senior tag
válasz DeadBullet #9127 üzenetére
Szerintem a Silver starter mellé járó Carrera s elveri a Mustangot.
-
noblem1983
senior tag
Az lehet ha a sofőrön múlik akkor jó mindkettő. Viszont itt 8000 boost van ő meg Mustang fanatikus. Amúgy ,hogy boldogulsz a 4 profillal? Nekem kettő van de többet biztos nem vállalnék. Túl sok skill kellene annyi profilhoz meg alkatrész és ha nem veszed akkor bizony nehezen haladsz.
-
senior tag
válasz noblem1983 #9130 üzenetére
Igazából 6 van,csak valamiért nem fért ki. Nem nagyon,de a cél inkább az,hogy az alsóbb szinteken van verseny multiban.Tetszik,hogy nem kell várni perceket. Ilyen neveken vagyok megtalálható. XENON54-58HUN és a CARRERASTEAM.
[ Szerkesztve ]
-
Lycanon
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ha gondoljátok, és van kedvetek gurulni... Lycanon néven megtaláltok... ha vagyok mehetünk párat...Welcome to Paradise... and to death...NFS:W->LYCANON
-
Lycanon
csendes tag
(nem hagyja szerkeszteni)
Valaki hozzá értő, megtudná mondani nekem, hogy ezek a gyémánt szedések... hogyan működnek?
Konkrétan nem mutat a térkép egyet sem ma reggel óta.
3 napja össze szedtem 15-öt, majd még 13-at.
Másnap bátyámmal játszottunk pár versenyt.
Akkor már pirosan mutatta, hogy day1.
Ma össze szedtem 15-öt, de nem adott semmit, mert azt írta, hogy "broken day1" (vagy valami ilyesmit), akkor becsuktam, nem nyomtam a reset day1-re.
Ismét össze szedtem a 15-öt, majd reset day1, és yes.
adott egy T1 motort, de azóta nem mutat 1 gem-s sem.
Ez, hogy van?
Nem tudok ma már össze szedni többet?
Láttam werewolf-nál, hogy van olyan kocsija amin "gem" ikon van.
Ezzel megmutatná a gyémántokat?
Ilyet miként tudok én is "szerezni"?Welcome to Paradise... and to death...NFS:W->LYCANON
-
Lycanon
csendes tag
Látom, hogy pörög a topic....
Regeltem az SG-re, is de ott csak holnaptól tudok írni aktívan.
Addig itt egy győzelmem, szegény hiába a jó BMW, nyomomba se ért.
Bár, hogy minek használt pajzsot?[ Szerkesztve ]
Welcome to Paradise... and to death...NFS:W->LYCANON
-
Lycanon
csendes tag
És ismét egy győzelem.
Tudom, kölcsön kocsival könnyű vigéckedni.
De szerintem ennyivel nem jobb ez mint az ő lamboja.Welcome to Paradise... and to death...NFS:W->LYCANON
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Lycanon #9135 üzenetére
Gyémántot egy nap egyszer tudsz összeszedni, (nyári időszámításkor éjjel 2-kor fordul a nap). 15 van, a nagy térképen a nagy gyémánt körül levő területen belül. A kis térképen, ha már a közeledben van, akkor látszik is. Ha egy napot kihagysz, akkor bukod a folyamatosságot: vagy reseteled és kezded az első naptól, vagy 500 Boost-ért folytathatod.
A gem-es autót csak boost-ért tudod megvenni; láthatóvá teszi a nagy térképen is a gyémántok pontos helyét."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
noblem1983
senior tag
A gyémántszedésnek az a lényege, hogy minden nap csak egyszer lehet összeszedni de össze kell szedni mind a 15-öt nem 13-at mert 15/15-nél kapsz valamit. Ha egyetlen napot kihagysz akkor kezdheted az 1. naptól újra. 18 napig a jelek mutatják ,hogy kb mit kaphatsz azután már csak kérdőjeles a dolog az meg bármi lehet(akár ultra cucc is). Vannak speciális Treasure Hunter-e autók pl. Murcielago vagy M1 Procar , Cayman S de csak boostért lehet ezeket beszerezni.Ezek mutatják hogy az adott zónán belül hol vannak pontosan a gem-ek.
-
Lycanon
csendes tag
válasz LamerGyuri #9138 üzenetére
Értem. köszi.
Akkor ott keresgéljek?
A nagy gyémánt körül?
Vagy majd csak holnap fogok tudni day2-re menni?Welcome to Paradise... and to death...NFS:W->LYCANON
-
UFO1
senior tag
A gyémánt szedést naponta kell, magyar idő szerint 02-től másnap 02-ig elintézni, naponta 15 db van. Ha lekésed, első naptól lehet kezdeni vagy 500 boost-ért folytathatod (ezt nem javasolt, mert ugye ezt kp-ért kell venni, nem játékpénzért), de azt inkább autóvásárlásra, vagy egyébre esetleg garázs beálló helyre szokás költeni.
Gyémántszedő autót venni kell van egy T3-as Murci és egy M1 (ezt érdemes választani mert versenyzésre is alkalmas igaz előbbi csak mérsékelt sikerrel) és egy T2-es Porsche (ez olcsóbb, de csak séta kocsikázni alkalmas), ismertető jegyeik zöld neon van alattuk. Ezekkel lehet látni a nagy térképen is a gyémántok pontos helyét, különben más kocsival csak a kicsin.A nagy gyémánt körül a zöld sávban.
És igen a 2. nap, mint a nevében is van holnap 02 utántól kezdődik.Azért vannak itt is válaszok csak ki kell várni míg valaki a gép elé esik.
[ Szerkesztve ]
-
Lycanon
csendes tag
Most már értem!
Köszönöm!Nektek szokott olyan lenni, hogy csatlakoznál egy versenyhez, lejár a számláló, mindenki on (zöld), de a loading képernyőn csak áll a játék, közben, ha megnyomom a gáz-t akkor hallom, hogy megy a kocsim, ütközik, stb, de nem látom, és nem tölt be a versenybe!
Ilyenkor vagy 1 - 2 perc után bejön, vagy marad az alt+f4.... valami megoldás ezekre?
Welcome to Paradise... and to death...NFS:W->LYCANON
-
Crowent
tag
-
SylarHUN
senior tag
Nálam frissítést tölt! 265mb.
Ez mi ez?PSN: Xbox:
-
tutuhawer
őstag
válasz SylarHUN #9149 üzenetére
álllítólag 23:00-kor kezdődik. Nem tudom, mit frissít. A frissítés-előkészítő frissítőprogramot előprogramjának frissítéseit frissítette szerintem. Kb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest