Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
Sziasztok!
Nekem a begyűjtés most sikeresen lezajlott, de még sem úgy, ahogy szerettem volna. Az 50. nap után úgy döntöttem, hogy nem várom tovább a három kulcsos alkatrészeket, mint a messiást, hanem szépen újra kezdem és a biztosra megyek. Valamint az is zavart, hogy 15 gyémánt begyűjtéséért irreálisan sok tapasztalati pontot kapok, amit inkább versenyek alatt, igazi tapasztalatért szeretnék. Sajnos eddig minden játékban a felső szint elérése egyben a játék félrerakásával is együtt járt, mert a szintlépés izgalma megszűnik.
Szumma-szummarum az első napon - azaz tegnap - ismét összegyűjtöttem a gyémántokat, meg is kaptam a T1-es alkatrészt, de az 51. napért járó 12 ezres tapasztalati pontot is. Ma szintúgy.
Lehet ezen változtatni? Hogyan kaphatnék az 1. napnak megfelelő tapasztalati pontot?Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest