Új hozzászólás Aktív témák

  • joe007

    tag

    válasz bernixi #4033 üzenetére

    Oksa köszi a választ! Csak érdekelt a dolog, mert amikor én már rég végezhettem volna az előző event-tel akkor láttam, hogy már csak 8h volt hátra a BP gyűjtésből! Persze erről sehol nem szóltak és bosszantott!
    Szerintem most akkor lesz BP lehetőség amikor a 8án elindított és 7 napig lehetett legkésőbb elkezdeni a 7napos eventet, ezért 8+14=22 tehát szvsz 23-24 vagy hétvégén 25-26-án lesz a BP bonus lehetőség a Taxi-ra legalább is remélem! :)

    Amit észrevettem a két fiók között a fiam LV.49 míg nálam LV.100 max! Én kaptam 2 napja egy újrajátszási (Re-Playable) lehetőséget Chevrolet Corvette C7 (Z06) 48h sikerült is 1*al közelebb kerülnöm a maxhoz! De további 40BP kell még :) A fiam garázsában ez a kocsi nem is látszik!

    Akinek bármilyen BP megjelenik a borítéknál tudna nekem üzenni akár P.Ü. v. ide off topic-ként?
    Köszi a segítséget.

    Ami ennél a játéknál azért bosszantó, hogy miért nem lehet a fekete piacon random akár több száz goldért is venni más RNG függvénnyel generált BP-ket, mert unalmas az állandóan áthúzott Dodge Viper GTS látni, amikor már jó rég 100-as szinten vagyok! Ill. a Chop Shop-ban se tudok semmit venni, mert minden kocsi BP max persze Parts-okat tudok még az a szerencse! :)

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)

Új hozzászólás Aktív témák