Új hozzászólás Aktív témák

  • agyarka

    aktív tag

    válasz kovpeter_ #4411 üzenetére

    Szia!
    Nekem soknak tűnik!
    Mérőhely felülvizsgálat 20e volt (számlával).
    Az ügyintézés annyi, hogy a kitöltött papírt le kell adni az ügyfélszolgálaton. Bp en 15e körül ajánlották a vészhelyzet előtt.
    Pontosabban a sorrend:
    - igénybejelentő értelemszerű kitöltése a szükséges mellékletekkel (üfsz megmondja, de a MEE VET leirásában is benne van, sőt mintha a nyomtatvány alsó részén is rajta lenne)(Amennyiben jól emlékszem tulajdoni lap, fénykép a mérőhelyről, esetlegesen ikerszomszédtól nyilatkozat a beleegyezésről, nekem helyszinrajzot is kellett csinálnom és hiteles térkép másolat is kellett, de utóbbi kettő a kacifántos új mérőhelyhez kellett) .
    - EON válaszában leirja amit kér ( valószínűleg felülvizsgálati lap+ Amperdíj)
    - szerelő kitölti az adatlapot
    - üfsz ra adatlap leadás, a 3x9 A bővítési díjat befizetni, cserére időpontot egyeztetni,
    - a csere a szolgáltató dolga. Komplett előlapot biztosan lehet kapni, de mintha lett volna külön ablak is amit be kell vágni. Valószínűleg meg lehet beszélni az automatát cserélő szerelővel, hogy maszekban vágja bele, de a komplett újat a kezébe nyomni egyszerűbb.
    (Tulajdonképpen ráér az ad-vesz mérőre cserélésig, de ártani nem árt, ha előtte megvan).

    Most hirtelen nem akadt a kezembe Hensel Basic 3F mérőhely előlap ár, de viszonyításképpen a komplett doboz kiskerára minden kedvezmény nélkül 19651Ft. Lehet van ennél olcsóbb is, de itt az utolsó kis csavarig mindent megrendelnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák