Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz lehella #8462 üzenetére

    Én is motorkáztam ma, de a kamerát még mindig lusta voltam felszerelni magamra. A karbijaim beállítását akartam tesztelgetni hosszabb távon is. Szóval megjöttem a Mecsekből a Csótánnyal: szétültem a s*ggemet. 277km lett, 7,36l benyából, gyakorlatilag végig nyélgázon. Segítek kiszámolni: ez 2,66l/100km. :B

    Szóval kevesell, nem kicsit, hanem nagyon. Ha lehűl, nézek gyertyaképet is, bár a "tünetek" enélkül is egyértelműnek tűnnek (nem megy rendesen, és túlmelegszik). Vagy 2-300 motorossal találkoztam ma, izomlázat kapott a bal karom! :DDD Orfű környékén hegynek fölfele a szerpentinen egész csapatok motoroztak körbe vigyorogva, lejtőn viszont próbáltam állni a versenyt, de hülye ötlet volt, nem sokon múlt, hogy ki nem törtem a nyakam egy elsokallt kanyarban. Szóval - a nagy gépesekkel ellentétben - nekem nem csak motorozni tudásom, hanem rendes gumim, fékem, futóművem sincs sajnos. De bátor voltam (egy darabig...), aztán "leszoktam" erről.

    Nem biztos hogy nagy ötlet volt a múltkor vissza tenni a hosszabb láncáttételt, ami az Alföldön tutinak tűnt, az a hegyek között meghalt. Megy is vissza előre a 14 fogú.

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák