Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz DigitXT #17286 üzenetére

    Dehogy ez az ideális méret. Ez egy 50 ccm-es váz 1:1-ben, mint tudjuk. Ettől függetlenül én a helykínálatával elégedett vagyok, 100km-t ilyen menetteljesítménnyel le lehet vele nyomni 1 seggel. Azt arra vonatkozóan írtam, h a tömeg / méret / LE arányban manapság már nem készülnek ilyen robogók. Városban szerintem baromi jó, hisz kb. bármelyik sor mellett, között elférsz és ilyen menetdinamikával attól sem kell tartani, h emiatt bárkit is feltartanál. Noh meg nekem a magas felépítése is szimpatikus. Nem csak amitt h kb. egy jó állapotú példánnyal gázból lehet egykerekezni, hanem mert átlátsz a sorok felett.
    De te is írod, egy nyamvadt 180-as robogó 80-ig tartja a lépést egy 400-assal, sőt, egy nagyobb sűrítésű hengerfejjel, és normális variátorral megkockáztatom, h akár 100-110-ig is.
    Na pl. ez a fajta "sleeper"-ség is szimpatikus a 180-asban. Sokan nem néznék ki belőle, h mekkorát lép. S ahogy elnézem, bizonyos régiókban ezt egyre erősebb értékeli piac (megy fel az ára.)
    Volt 3 évig 500-as Nexus-om is mint tudjátok, van összehasonlítási alapom, egy akkora robogóval a nagy hang ellenére is koránt sem tudtam olyan fürgén haladni városban (Sopron, Győr), mint a Runner-rel.

    Szóval első körben én a már sokat emlegett "fanfaktor" miatt sajnálom - s írtam -, h nem készülnek már hasonló felépítésű robogók.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák