Hirdetés
Aktív témák
-
Martinka.
csendes tag
Hidd el h ez van rá írva! 256 bit... De aztán felőlem lehet kevesebb is. A 6600 GT nem hazudik.
A Codegen az egyetlen új része a gépnek, ráadásul még teljes a konfig. Azt adnám el legutoljára...
A Moncsit Te megkapod 25ért! Szőke dúskeblü, és a szája.. Hmm...
Szal a moncsi 25K De csak neked!! -
Johnny
senior tag
válasz Martinka. #501 üzenetére
Nem egészen erre gondoltam a jó árnál. Anno vagy másfél éve a Tibi valamelyik haverjának vitt el tőlem egy ilyet 20e-t. Gondoltam most már csak kevesebbet ér
Nézz meg egy Expert árlistát, pl. egy 96kHz-es sík 17-es AOC moncsi mennyi most náluk. Annál én kevesebbre gondoltam
De nem sürgős, majd beugrok megdumálni valamikor.
FX 5600-ból meg egymillió százalék, hogy nincs 256 bites. De fogadhatunk is: ha az, elviszem tőled 30e-t, ha 128-as van 64-es, akkor meg adod ingyen. Na ? -
pojakcs
senior tag
Gondoltam beteszem engedelmetekkel ide a topicom linkjét, mivel az ott hirdetett dolgok forrása Kanizsán van.
Bővebben: linkÜdv: Csaba
-
lacafaca
addikt
combo nincs senkinek?
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
MCGaiwer
addikt
Hi!
Lenne, egy Medion 17'' 1024x768-85hz-es moncsi. árat mondjon az érdeklődő, mert én inkább nem mondok, mert a LF leordítja a fejemetAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
akkor a monitor induljon 15k-ról
allig használt, bár garancia nincsAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
lacafaca
addikt
egy up BÉLA új gépének!
reméljük még ebben a hónapban viszontlátjuk itt!Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
MCGaiwer
addikt
UP
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
!!Áky!!
csendes tag
ÁP
DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF
-
ReDPiTTY
tag
olyan kihalt mint Kanizsa hétvégén
Einstein nagy igazsága: "Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.”
-
zfarkas
senior tag
Volna olyan 30-40 szimpla DVD tokom (fekete) eladó, 50/db áron.
Raw Dark Pure
-
lacafaca
addikt
béla rekordja eddíg: 3000+ 2677mhz
gratula!
everest memolvasás:7287MB/mp
vazze! dobom ki a rákba az xp-t! a64 et akarok én is!!!!!!!Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
kinek köll egy faxa cuccos??? eladó!!!
aláírásomban! lehet rá licitálni! /persze a tft marad /
[Szerkesztve]Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
ReDPiTTY
tag
UP!
Einstein nagy igazsága: "Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.”
-
lacafaca
addikt
azt felejtsétek el
akkor megy komplettVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
kutyika
tag
nekem meg van még jó kis dvd lemezem vagy 250db szal szél neki
.....
-
Boyfish
senior tag
Canon Bci6bk 2000ft
Canon PCI-10B 3500ft/db 2db van
ezek a patronok nem kellenek valakinen, le is viszem Nagykanizsára, most Zalaegerszeg vannak
[Szerkesztve]''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
tatatuci
csendes tag
Figyusztok! Nekem is van vagy 175 db DVD-R lemezem, olcsón megszámítom...
ha valakit érdekel!!! -
lacafaca
addikt
tehát eladó az aláírásomban szereplő cucc 65K!
vegyétek! naon tutkó cucc, csak a64 rámjött!Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
MCGaiwer
addikt
na még1x Medion moncs, 17'' 15k, hibátlan, de gari az nincs
-
MCGaiwer
addikt
lehet, h meghalt az alaplapom
-
MCGaiwer
addikt
visszahoztam! kivettem az elemet, aztán kb 3 óra után vissza, és szerencsére megy. hát ha tényleg meghalt vólna, bisztos, h lecserélem A64-re.
most vettem bele 2x512 mb ramot, így 1,5 gb ram van benne.
sztetek igy akkor menyiért lehetne eladni?Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest