Hirdetés
Aktív témák
-
kutyika
tag
.....
-
MCGaiwer
addikt
AMD Duron 800mhz (nem húztam, a szar lap nem engedte állítani az FSB-t) 3,5k
TX-CD-RW 48x (még nem rontott el egy cd-t sem....) 4K
Samtron monitor 15' 800x600 4kAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
up
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
!!Áky!!
csendes tag
Eladó Zalman CNPS 7000B-Cu procihűtő. Ára: 6k.
Minden tartozéka megvan(s462, s757, s939, P4-rögzítők), kivéve a FanMate2-t.
Az eladás oka, hogy az MSI K8N Neo2-n nem fér egyszerre a Zalman 7000B-Cu és a Zalman ZM80D. Természetesen kitűnő állapotban van.DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF
-
!!Áky!!
csendes tag
válasz MCGaiwer #407 üzenetére
Ugye viccelsz!!! 4k-ért inkább itt fog csücsülni a polcomon.
Te is tudod, hogy jó ár érte, ebből semmiképp sem engedek!
Kipróbálni ki lehet, sztem hétfőn beviszem Lufiékhoz, majd ugorj be délután 13:00-14:30 között és megbeszéljük.DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF
-
MCGaiwer
addikt
mi van, mindenki nézi azt a GigaSzart?
-
!!Áky!!
csendes tag
mentsd le gépre ott nézd meg, itt csak fele látszik
DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF
-
MCGaiwer
addikt
MSI ti4200 64mb-osat cserélnék 128 mb-osra
ha van vkinek, aki nem nagyon játszik, v nem kell neki, és müködőképes, elcserélném vele a kártyákat, meg rádobnék vmitAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
keresek vkitől olcsó vga-t. ami passzol kb ebbe a konfigba: AMD 1100mhz, 256 ddr. vmi hasonló kaliberű olcsó vga kéne
-
kutyika
tag
eladósorba kerül abit nf7 2.0 + athlon xp2400+@2200mhz (cca 3100+),várom a 20k feletti ajánlatokat kiindulásnak kb 24k
.....
-
MCGaiwer
addikt
up
-
kutyika
tag
van rá kb 3 napod hogy eldöntsd
.....
-
Simi121
aktív tag
Sziasztok. Vasárnap du 2 körül lesz egy Lanparty Pogányszentpéteren úgy hajnali 3-4-ig. Beugró 1K de csak azért mert most vettünk egy 16-os switch-et és pár kábelt ami közös költség. Ha lenne valaki akit érdekkel jelezzen, kb. 2-4 ember jöhetne a jelenlegi allás szerint.
Ja és Call of Duty forever!!!!
[Szerkesztve]Simi
-
lacafaca
addikt
egy tccc 512/400 samsungot ide!!
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
kutyika
tag
sajna nem érek rá mert gépem átkonfigolása folyik
.....
-
MCGaiwer
addikt
hi
merre van ez a pogányszentpéter?
amugy valószínüleg nem érek rá, mert egy haverom is csinál egyet, ott is kb 15-en lennénk, és szintén COD (kutyika biztos tudja, ZALASZABARBAN).
amugy a közeljövőben (értsd: április) Miháldon is lesz egy ''GigaLan'' ahol legutóbb 33-an voltunk (nem számoltam, de enyi biztos megvolt). Bár ebben Tibe az illetékes, de mivel ő nem sokszor jön ide, Kutyikátol kérdezzetek. ezt csak azért irtam, mert jó lenne, h még többen gyülnénk össze.
bocsi SomaFero az esetleges kellemetlenségekértAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
SomaFero akkor kell az a monitor?
-
lacafaca
addikt
válasz MCGaiwer #448 üzenetére
most nem értelek. legelőször a #42ben írtál árat:
''AMD Duron 800mhz (nem húztam, a szar lap nem engedte állítani az FSB-t)
TX-CD-RW 48x (még nem rontott el egy cd-t sem....)
Samtron monitor 15' 800x600
mindegyik külön-külön 3k-ba vihető (ez már a legalja, ennél olcsobban már nekem is megéri megtartani.....)
ez egy up vólt''
tehát először is 3k-é adtad volna!
nos 3k-é vidd be kutyikhoz, vagy nem tárgyalok tovább erről a témáról.Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest