Hirdetés
Aktív témák
-
lacafaca
addikt
abit NF7 S 2.0 dobozos zalman passzív NB hűtővel 13K
abit KV7 új dobozos garis 10k
thorton 2400+ alapfeszen 2100mhz 12k
SPIRE hűtő 1.5k
maxtor 40 gb ata133 8k
gf2 ti 6kVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
abit NF7 S 2.0 dobozos zalman passzív NB hűtővel 13K
abit KV7 új dobozos garis 10k
thorton 2400+ alapfeszen 2100mhz 12k
SPIRE hűtő 1.5k
gf2 ti 6kVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
csika
tag
Én vevő lennék egy Zalman 7000Cu-ra valamint egy Arctic Cooling Silencerre (9800 pro-ra).
Új lenne jó jó áron, de használt is érdekelhet ...Magyarok! Férfiak és asszonyok! Hallgassátok csika vezért!
-
-
lacafaca
addikt
ez a 3:Bővebben: link
ez nem hűti a memókat mint a 2. csak ennyi a kettő között a külömbség.Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
ReDPiTTY
tag
heh ugy látszik mások is drágállják!
Einstein nagy igazsága: "Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.”
-
MCGaiwer
addikt
eladnám az aláirásomban szereplő alaplapot. várom az ajánlatokat.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
!!Áky!!
csendes tag
Nekem van egy Zalman ZM80D+OP1 eladó, ha érdekel.
7 ezerért megkapod, 3 hónapot volt használva, de kifogástalan állapotban van!DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF
-
!!Áky!!
csendes tag
válasz lacafaca #820 üzenetére
Laca nem akarok beleszólni, de igaza van a srácnak!
TTS-nél:
Arctic Cooling VGA Sil. Rev. 3 9xxx sorozathoz 3200 Ft(nettó) 4000 Ft(bruttó)
Szerk: Ja, még sincs Most látom, hogy Te Silencer 2-őt árulsz!
Sorry, sorry, figyelmetlen voltam!
[Szerkesztve]DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF
-
!!Áky!!
csendes tag
Van egy eladó Zalman 400B táp.
Ára 18k.DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF
-
-
csika
tag
Azonkívűl várok más ajánlatokat is alaplapra, holnapi átvételre, 2500-ös mobil barci alá ...
Magyarok! Férfiak és asszonyok! Hallgassátok csika vezért!
-
csika
tag
Reggeli up.
Magyarok! Férfiak és asszonyok! Hallgassátok csika vezért!
-
zfarkas
senior tag
Hali!
45 db DVD tok eladó. Szimpla tokok. 50Ft/db áron, Miklósfán vehető át, vagy ma este Nagykanizsán.Raw Dark Pure
-
!!Áky!!
csendes tag
DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF
-
!!Áky!!
csendes tag
DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF
-
Loader
tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy Abit BD7II-es alaplap. Az enyém sajna megadta magát.''Te! Hogyis van ez?''
-
csika
tag
válasz lacafaca #837 üzenetére
Hát a mobil barci alapfeszen megy 10*200-at. Most így használom, mert egy titán venti van rajt, s azért ütősebb kné ... nemsokára lesz majd rajt zalanocska ...
11*200-át, is vitte 1,6V-tal, de 53 fokos volt alapban ...Magyarok! Férfiak és asszonyok! Hallgassátok csika vezért!
-
Loader
tag
Érdekelne 845-ös alaplap. Tuningra.
''Te! Hogyis van ez?''
-
pikámer
tag
nekem bd7-2 -öm van,ha elpasszolod belöle v-kinek a 2ghz celeront megbizniszelhetjük az alaplapot.,
Ami azelött a tiéd volt,az most a másé.Ami azelött jò volt ,az most rossz.Ami ezelött okosság volt,az most lopás,s ami azelött lopás volt,az most törvény.S mindezt együtt ùgy nevezik,hogy Szocializmus. "Wass Albert".
-
pikámer
tag
sajna csak ugy adom,ha a proci is kell v-kinek mivel 1-et lépni akarok én is.
kérdeztem is nem tudnál rá vevöt?Ami azelött a tiéd volt,az most a másé.Ami azelött jò volt ,az most rossz.Ami ezelött okosság volt,az most lopás,s ami azelött lopás volt,az most törvény.S mindezt együtt ùgy nevezik,hogy Szocializmus. "Wass Albert".
-
pikámer
tag
ezt már rád biznám,minél jobban adod a procit annál kevesebbe kerül majd a lapod
Ami azelött a tiéd volt,az most a másé.Ami azelött jò volt ,az most rossz.Ami ezelött okosság volt,az most lopás,s ami azelött lopás volt,az most törvény.S mindezt együtt ùgy nevezik,hogy Szocializmus. "Wass Albert".
-
Loader
tag
Nem kell valakinek egy 2GHz P4 Cerka 10 rugóért?
''Te! Hogyis van ez?''
-
lacafaca
addikt
ELADÓ:
inno GF4 TI 4200 12K
GF 3 TI 200 7K
GIGABYTE 9600 PRO AC SILENCER2 22K
vegyétek!Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
Aktív témák
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest