Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Daffni2 #20805 üzenetére

    "Konkrétan az Eu napijegyről volt szó, hogy mekkora dobás a Voda részéről.
    Illetve itt az oldalsó banneren látható T-Mobile hirdetés kapcsán."

    Értem, de ezzel a következő kifogásaim lennének:
    1. A mellékelt képen a Travel & Talk roaming díjcsomag reklámja szerepel, ami nem tartalmaz adatforgalmat (ha jól értem, a Voda EU napijegy igen). Ez alapján viszont nem passzol ide a számlakép, ami az EU GPRS (mára World GPRS) adatcsomag alapján kiszámlázott forgalmat tartalmazza.
    2. Ha már adatforgalom, a Travel & Talk roaming díjcsomag mellé is aktiválható (az EU-ban használható) Travel & Surf adatcsomag.
    3. A Travel & Talk roaming díjcsomagnak nincs havi vagy napidíja, elég csak egyszer aktiválni (átváltani rá Világjáró EU-ból), így az összehasonlítás is nehezebb.

    Tehát összefoglalva akkor jártál volna el - szerintem - helyesen, ha a Voda EU napijegyet a Travel & Talk + Travel & Surf kombinációval hasonlítod, nem pedig egy több tízezres számlával, ami ugyanennyi lehetett volna a Vodánál is. Főleg mivel a Google hiredetésben is a T&T roaming díjcsomag szerepelt (a T&S csak az adatösszehasonlítás miatt jön a képbe). Hangsúlyozom, én nem tettem meg ezt az összehasonlítást, már csak azért sem, mert a roaming díjak a saját és környezetem használati szokásait nulla százalékban befolyásolják, de ha Neked van erre energiád, akkor hajrá. Ha ez vígaszt jelent, nem vagyok róla meggyőződve, hogy a T-Mobile EU díjai jobbak lennének, de szerintem még így is elfogadható az ajánlata. ;)

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák