Új hozzászólás Aktív témák

  • Littoral

    aktív tag

    válasz orion1025 #45129 üzenetére

    Ez a "ló..khm...-ért helybe menés" tipikus esete annak, aki téged hív. Az általam ismert esetekben az történik ilyenkor, hogy egy központ (figyelem, magánszámról hívták!) programozottan felhív, és amikor te felveszed, akkor kapcsolna tovább automatikusan az ügyintézőhöz/osztályra/stb. A te esetedben viszont pont fordítva sül el a "jelenleg minden ügyintézőnk foglalt, hívása fontos számunkra...bla-bla", hiszen ők hívtak, de nem bírnak ügyintézőhöz kapcsolni, viszont a hívást ők fizetik, ahogy kell. Tartsd minél tovább, ahogy bírod :)

    Bankos idióták: nálam a kiskorú gyerekemet zaklatta egy - nevében centrális asszociációt kiváltó - retard ügyintéző. Elsőre persze nem tudhatta, hogy mi az ábra - egyikük sem. Ezzel szemben a lányom minden alkalommal elmondta, hogy nem azok vagyunk, akiket keres. Végül a gyerekem a sokadik hívás után ijedten vágta le elém a telefont, hogy valamit csináljunk, új kártya, új szám, stb, mert "valami nő folyton hívogatja az autó ügyében". Nem csak ez volt, sms-ek is jöttek a leglehetetlenebb időpontokban, amiben okosan megadta a biorobot a nevét, e-mail címét, telefonszámát. Egy szép e-mail-ben megkérdeztem tőle, hogy nem furcsa-e, hogy egy általa keresett 4X éves férfi helyett egy kiskorú lány veszi fel a telefont, akinek a nevében még betűegyezőség sincs a keresettel, és ha még így is van, miért nem hiszi el azt, amit mond, hogy ő nem vett autót mostanában hitelre, de a család sem? Felhívtam a figyelmét, hogy ezek a gaz mobilszolgáltatók egy idő után újra kiadják a számot, és értse meg, mi nem vagyunk azok, akiket keres, a város, a megye, de az országrész sem egyezett.
    Nem értette meg. A következő után örömmel fáradtam be a helyi rendőrkapitányságra, és tettem feljelentést ismeretlen tettes ellen, természetesen minden adatot, időpontot és körülményt a rendelkezésükre bocsátva. Azóta másféle értesítések jönnek, de - hogy úgy mondjam - ezek örömtelibbek az üggyel kapcsolatban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák