Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz dedike #11896 üzenetére
Basszus, ez odaver.
Amúgy ezzel minden esetben jobban járok, mintha újrakötném a hűséget? Mármint nem lehet, hogy pl. készülékváltással jobb ajánlatot dob ki, mint új előfizetésesként? (Nem tudom most leellenőrizni, mert nem vagyok jogosult készülékváltásra.)
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
timea1991
tag
van olyan feltöltő kártyás díjcsomag ahol hálozaton belől olcsóbban telefonálok?
-
tomy86
addikt
válasz St3ven #11902 üzenetére
Nálam pont készülékváltásnál dobott ki nagyobb összeget, mint az új előfizetés esetében. Nem biztos, hogy minden készüléknél igaz. Én az Xperia Ray-t néztem. Ott kb. 8 eterrel több készülékváltásnál, mint új előfizetéssel.
dedike (11896): köszi a tippet. átgondolva a lehetőségeket, ez tűnik a legjobbnak. Csak nehogy az legyen, hogy ha dominoról váltok vissza előfizetésre, akkor közöljék, hogy az nem számít új előfizetésnek. Én már ezen sem csodálkoznék.
-
tomy86
addikt
Módosítok. A webshop szórakozik. Most megint beléptem és most ugyanazt az árat adta régi előfizetőként, mint új előfizetéssel. Mondjuk a 1430-on ezt nem mondták.
-
St3ven
addikt
válasz tomy86 #11905 üzenetére
Na mondjuk ez még logikusnak is tűnik - mármint hogy a régi ügyfél újrakötésnél megkapja ugyanazt a kedvezményt, mint egy új ügyfél. Persze azon lehetne vitatkozni, hogy korrekt-e ez a dolog a 15 éve késedelem nélkül fizető régi ügyféllel szemben, dehát tudjuk marketingből, hogy tízszer nehezebb egy új ügyfelet szerezni, mint egy régit megtartani, és ezt a T-nél is tudják...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Az megoldható itthonról hogy dominósról átlépjek előfizetésesre?
Ha igen akkor hogyan.
Számomat szeretném megtartani,az fontos lenne. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
tomy86
addikt
válasz St3ven #11906 üzenetére
Ez így rendben is van. Az akasztott ki egy kicsit, hogy amikor ma először beléptem, akkor kb. 17%-al magasabb összeget kaptam az új előfizetőkhöz képest. A "kedvezmény" annyi volt, hogy választhattam részletfizetést is a webshopon keresztül, míg új előfizetésnél ezt nem ajánlotta fel.
Nescafé Az megoldható: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
üdv!
aktiváltam egy domino gonet L csomagot.Azt hol tudom megnézni hogy mennyi van az 500mb-ból?
ill ennek a díját mikor vonják le mert eddig nem változott az egyenleg. -
tjb007
nagyúr
Szolgálati közlemény
Már a Domino ügyfelek számára is elérhető a készülékbiztosítás plusz egy új biztosítás, a Számlabiztosítás kerül bevezetésre amiről bővebben itt lehet olvasni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Aki tud, világosítson már fel, legyen szíves, hogy kell-e aranykártyás előfizetés ehhez a díjcsomaghoz:
?
A címből nekem az jön le, hogy igen, de találtam egy ilyen sort:Az arany és platina kedvezményjogosultsági szinttel nem rendelkező havidíjas előfizetők 1 db Fun Aranytárskártya előfizetést igényelhetnek
Köszi!
-
blueye
veterán
Tudjátok hogy mikor lesz újra Apple iPhone 4S 64GB készleten?
Régen volt e lehetőség e-mailben értesítést kérni de most nem látok ilyet. -
csaabz
őstag
Nem tudja valaki, mikor jön a T-mobilehoz a Samsung Galaxy Note vagy a HTC Sensation XL?
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
b4zsi-
őstag
Érdeklődnék, ha veszek egy készüléket Pécsen, de 3 napon belül(remélem nem) gond adódna vele akkor azt bevihetem egy pesti T-mobileba(szervizelni/cserélni)? Már csak 1 napot töltök Pécsen.... ha nem lehetséges várok 1 napot és csak Pesten veszem meg a telefont....
-
kelekyle
őstag
Egy kérdésem lenne A Sima t-mobile.hu gyors de ahogy elnéztem az egész webshop.t-mobile.hu...
Nektek is lassú a My T-Mobile ?Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Ha van egy 2év hűséges előfizetésem, Eco díjcsomaggal, és egy szintén 2éves hűséges RelaxnetXL hozzá adott 0ft-s laptoppal(nem részletes, meg semmi), mindkettőn van még hűség, több mint egy év, de nem ugyan annyi. Ha én le akarom mondani mind a kettőt, akkor mennyi a kötbér? Nem találom sehol.
Előre is köszönöm!Smoke & Torque
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! A kötbérrel kapcsolatban lenne kérdésem. Van egy előfizetésem, aminek kétéves hűsége 2012. augusztusában fog lejárni. Részletre vettem egy Samsung Wave-t anno, de annak már a részletei rendezve vannak, és tarifahűség sincs. Viszont most szeretnék új készüléket, így felmerült bennem a hűség felbontása. Mekkora kötbérre számíthatok? Ha esetleg nem sikerül az irreális ár miatt, és új előfizetést kell kötnöm, akkor mi a legolcsóbb alternatíva a havi költség minimumon tartásához? Az ECO?
-
Something_
őstag
válasz Szplöttyy #11926 üzenetére
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/kotber_uj
Az új vásárlások során tett hűségnyilatkozatok megszegésének esetére meghatározottak a korábban tett hűségnyilatkozatok megszegése esetén is alapelvként irányadóak, azonban a kedvezmények, illetve a kötbér mértéke esetenként eltérő lehet.
A vásárolt szolgáltatás felmondásakor Önnel szemben érvénybe lépő kötbér mértékét pontosan tartalmazza a T-Mobile-al kötött szerződése, amit vásárláskor írt alá.
-
Something_
őstag
válasz Something_ #11928 üzenetére
krisi047
Nem érné meg kedvezményes telefont vásárolnod ha kifizeted a kötbért sztem. Hozzácsapod a kötbér árát a választott telefon kedvezményes árához és megveszed függetlenül
Ha van felsőoktatási diákod (vagy a családban) akkor a Like díjcsomag.[ Szerkesztve ]
-
krisi047
aktív tag
válasz Something_ #11929 üzenetére
Köszi gyors a választ. Lenne még egy elrugaszkodott kérdésem. Tegyük fel veszek egy Domino SIM-et a saját nevemre. Van arra valami mód, hogy a hűség alatt álló, jelenlegi előfizetésem telefonszámát és a Domino-s számot megcseréljem? Tehát a hűség alatt az új szám legyen, így kvázi á tudnám hordozni a jelenleg számomat más szolgáltatóhoz kötbér nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
Lehet felháborodni.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tajekoztatok/arvaltozasMegelőzendő a kérdést, az utolsó előtti előtti bekezdést bemásolom a havidíjas tájékoztatóból.
"Tájékoztatjuk továbbá, hogy a hűségvállalás időtartama alatt hűségnyilatkozata értelmében az előfizetői szerződés kötbérfizetési kötelezettség nélkül nem mondható fel abban az esetben, ha a hűséget a határozott időtartamból eredő kedvezmények (pl.: készüléktámogatás) figyelembevételével kötötte meg, és a díjmódosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Egyéb esetben, az értesítéstől számított 15 napon belül élhet felmondási jogával, ha jelen értesítésben közölt díjmódosításunkat nem kívánja elfogadni. Ez esetben a Magyar Telekom nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét (Eht. 132. § (5) alapján)."[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Mika1227
őstag
Valamilyen üzleti díjcsomagom van a sógorom a postán dolgozik és olyan. Ahhoz milyen netet lehet előfizetni?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Something_
őstag
Hmm, magyarán csak az mondhatja fel, aki anno csak hűséget vállalt, nem vett kedvezményesen telefont? Csak azért kérdezem, mert a fenti 2 srác fel akarja mondani az előfizetéseket, viszont részletre vettek telefont/laptopot, amik részletei már lejártak. Szóval ők felmondhatják vagy bele tartozik a már kifizetett telefon/laptop is?
Átfutottam a listát és Like díjcsomagot nem érinti úgy látom. Nem vágna nagyon földhöz, de jobban örülök, hogy marad a 15 és a 25 ft
Szerk.:
A dominosokat sajnálom, így is baromi lehúzós a feltöltőkártyás megoldás, de még rádobtak egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Something_ #11935 üzenetére
Ők sem mondhatják fel kötbér nélkül.
A Like nincs benne a díjszabásban, így az eleve nem szerepelhet a listában.
Viszont a teljesség kedvéért bemásolok még egy mondatot a tájékoztató végéről:
"A táblázatban nem szereplő díjak maximum az ÁFA kulcs emelkedésével megegyező mértékben, és az ehhez kapcsolódó kerekítésekkel emelkednek."Zsolt_72
Jól kezeled a stresszhelyzeteket! Mivel a havidíjas tájékoztató minden előfizetőnek kimegy, gondolom túlórázni fogunk a héten, hogy legyen időnk végighallgatni azokat, akik nem szeretik a "békát".Mika1227
Például a Go!Net-eket, de csak (telefonos/személyes) ügyintéző tudja aktiválni, és rendszerint csak jelszó (személyi) ellenében.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Something_
őstag
-
1430
senior tag
válasz Mika1227 #11940 üzenetére
Én speciel a havidíjasokra gondoltam (Go!NapiNet flottásoknak nem is érhető el), de nem tudom hogy lehetne egyértelműbben leírni azt, amit a linkelt oldalon olvashatsz...
Szóval én az S/M/L csomagokat ajánlom figyelmedbe. Nincs forgalmi díj, csak havidíj, és ha túlléped a havidíjban foglalt keretet (30/100/500 MB), akkor lassított sebességgel használhatod tovább hó végéig az internetet (belföldön érvényes). Ráadásul most akciós havidíjon kipróbálhatod őket, ha még nem használtad.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
club1
veterán
válasz blueye #11942 üzenetére
Akkor a mi cégünk kivétel: Átvettük az átárazó programot, ami 1,25-el oszt (nálunk bruttó árak vannak a készletnyilvántartásban), közben megváltoztatja az ÁFA-t 27-re, majd 1,27-el szoroz, és a végén ROUND függvényt használ a kerekítéshez (49 fillérig lefelé, 50-től felfelé).
Azaz ne általánosítsunk... -
whitezo88
nagyúr
kinél jelentkezik az, hogy ma SMS küldésnél kb 8x küldi el a célszemélynek? fórumon többen is panaszkodtak még, nálam is ez volt.. és t-seknél.
-
Nordik
őstag
Webshopból történő rendeléskor csak a rendelésnél leadott személy veheti át a készüléket? Vagy mondjuk szülője is?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest