Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Aaron14 #10762 üzenetére

    Biztosan nagyon meg fog illyedni a cég, ha az NMHH-val fenyegetőzöl... :U
    Anno meg lett hirdetve az áremelés, ahogy azt a törvény előírja. Amúgy minden hónapban változik az ÁSZF, és a T-Mobile-nál megvan az a "könnyebbítés", hogy hónap elején. Tehát minden hónap elején megtekintheted a következő hónaptól esedékes változásokat, és ha hátrányosan érint, akkor 15 napod van szerződést bontani az adott kötbér elengedése mellett. Mi lett volna, ha időben ránézel az ÁSZF változásra, miszerint 1 Ft-tal emelkednek a MédiaMánia percdíjak? Nos ha nincs tarifahűséged, akkor semmi, a készülékkötbér eme bontás esetén is esedékes. És ha van tarifahűséged? Akkor a tarifakötbértől eltekintettek volna, de a készülékkötbért akkor is ki kellett volna fizetned, mivel a módosítás nem befolyásolta a készülék használhatóságát.

    SPF (és Nietzsche_)
    Úgy kell felfogni az ÉnCégemet, ha nincs BusinessNet-ed, mintha Net Start-ot használnál, csak itt Net2Go-nak hívják és nem bruttó 13, hanem bruttó 0,08 Ft-ba (nettó 0,06 Ft) kerül 10 KB-onként. Ezt a 0,08 Ft/10 KB-ot MB-ra vetítve bruttó 8,19 Ft/MB-ot kell fizetni. Ez azt jelenti, hogy akár sok-sok ezres számlád is lehet az internethasználatból (mivel nincs korlát), de mivel az ÉnCégem havidíja leinternetezhető, ezért ha csak internetre használnád a hívószámod (vagy legalábbis hálózaton belülre vagy vezetékes irányba nem beszélnél >> mivel még ezek számítanak bele a havidíj leforgalmazhatóságba), akkor az ÉnCégem Start havidíjából 2250/8,19= 274,73 MB jön ki, az ÉnCégem havidíjából 3500/8,19= 427,35 MB jön ki, az ÉnCégem Prémium havidíjából pedig 7000/8,19= 854,7 MB írható jóvá.

    CHIPman (#10768)
    Meddig él a Domino hívószámod? *102#hívásindítás lekérdezéssel a dátum előtt "aktív" vagy "feltölthető" szót látsz? Mert a kisbetűs kód is működik...

    pethYeti (#10769)
    Egész pontosan mit ír a My T-Mobile? Mert ahogy Nietzsche_ is írta, csak hákózaton belülre forgalmazható le.

    vasq (#10772)
    És milyen konstrukcióban rendeltél? Mert csütrötök-péntek valóban leltár volt, azaz csak a szerda estig feldolgozott rendelések mentek tovább és lettek szállítónak adva illetve kézbesítve. Legközelebb hétfőn reggel kezdik el feldolgozni az addig összegyűlt rendeléseket. Amúgy minden évben ilyentájt van leltár.
    Megjegyzem ha előfizetést rendeltél, akkor ott még a házhozszállítási csoport is egyeztetni fog veled, illetve az a dátum, amit szerdán láttál, nem egészen úgy volt odaírva, ahogy te itt idézted, mert az volt előtte, hogy "ha a kollégánk x időpontig fel tudja venni önnel a kapcsolatot, akkor...". Sőt, ha belépsz a WebShopba és megnézed a rendelésed, ez a másnapi dátum dinamikusan tolódik, tehát nem egy fix dátum!

    kacsaesokos (#10773)
    Csak kötbér megfizetését követően, ami egyébként esetedben 5000 Ft.
    Amúgy MédiaMánia hűséggel csak személyesen lehet készüléket venni készülékváltással, a WebShopban az új előfizetéses MédiaMánia rendelések kivitelezhetőek csak. Szóval mielőtt kifizeted a kötbért, kérdezz rá, mennyi lenne a készülék, különösen, ha még nem érted el az arany szintet.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák