Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Keem1 #107397 üzenetére

    "(1) a csomagelemeket úgy kombinálná bárki, ahogy csak szeretné (0 orális csomag, max net, vagy ezek bármilyen kombinációja), valamint (2) a beszédet nem tartalmazó csomag a nevetséges 35 forintos helyett 15 forintos percdíjas lenne "

    Oké, ez gyakorlatilag egy feltöltős csomag (ha 0-t forgalmazol, 0 a havi költséged), amit havonta utólag akarsz fizetni. Azaz adott esetben (0 Ft-os számla) nem fizetni.

    Ne legyen igazam, de szerintem ilyen sosem lesz. Ez nem éri meg a szolgáltatónak. Vannak pl hívásvégződtetési díjak, amikor téged hívnak csak, éveken keresztül, kártyaérvényességi idő, kötelező feltöltés nélkül 0 Ft lehetne a havi számlád, ezért nem fog egy szolgáltató sem előfizetőt tartani. Ezért van a feltöltő a kötelező évi legalább egy feltöltéssel, hogy legalább minimális bevétel legyen a kártyán, ami fedezi a rá jutó költségeket. Ha 0 Ft-os előfizetés lenne, akkor az nem fedezné ezeket, így ez a csomag nagy valószínűséggel nagyobb eséllyel lenne ráfizetéses, mint bármely más csomag. Ilyet "ütni" nem hiszem hogy akarna egy szolgáltató.

Új hozzászólás Aktív témák