Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz rob210 #31250 üzenetére
Sajnos valakinek csak ennyire futja. Múltkorában kórházba kellett bemennem ismerősöm papírjaiért. Letettem az ernyőmet odakint (2000 forintos szivárvány színű ernyő) majd 2 perc múlva jöttem ki és eltűnt. Futok ki a kórház elé, látom felszállt a buszra a nő aki elvitte de már nem sikerült leintenem a buszt. Egye fene, vettem egy másikat aztán tovább ballagtam.. Nem az a 2ezer forint, hanem az hogy minek viszi el vagy minek teszi tönkre és fut el gyáva módra.. akkor legalább kérte volna el ha nem futja esernyőre, lehet oda is adtam volna neki.
-
törölt tag
Na ez az ami ellen nem tudsz védekezni. Nem is értem az ilyen embereket, mindegy, hogy hova állsz, ha egy ilyen áll melléd. Ennél már csak ez rosszabb amikor passzióból, vagy részegen meghúzzák az autód....mint a haveromét is! Ma csináltam meg neki, de nem lehetett tejesen eltüntetni mert sok helyen alapozóig ment!
-
giigz
veterán
Ha már parkolás: Egyszer rám is rámnyitották az ajtót, egy öregebb ember volt, csak vigyorgott, hogy jajj, elnézést, aztán vigyorgott tovább, mintha olyan vicces lenne... Na mind1, nem látszott meg szerencsére...
Amúgy én parkolókban mindig a legelső, legszűkebb helyre állok be, úgy, hogy alig férek ki, az ajtót is alig tudom kinyitni, a múltkor pl. haverom mellettem ki sem tudott szállni, olyan kicsi hely volt, ki kellett állnom, meg vissza, hogy ki tudjon szállni... Én meg kipréseltem magam...
A módszerem lényege, hogy olyan közel állok, hogy éppen csak beférjen és kiférjen egy átlagos ember, és lehet pont emiatt fognak jobban figyelni... Persze van akit ez nem érdekel, de én még nem találkoztam ilyennel, ha látom, hogy szállnak ki-be mellettem, mindig figyelnek, és örülnek, hogy be tudtak szállni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.