Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mh197

őstag

válasz fgordon #22307 üzenetére

Na pont ez a bajom nekem is, hogy ugyan garis a cucc, de mi van ha megszűnik a cég? Élettartam garit OCZ-nél fogalmam sincs hogy kell megoldani, mármint a gyártói garit.
    A 2,3 V tényleg durva, én ezért nem vettem Geil black dragont, mert annak meg 2,4V kell állítólag gyárilag. Nálam a lap, ha 0,3V plussz fesznél már kiírja, hogy óvatosan, mert nem biztos, hogy a ram túléli. 0,5-néll meg már egyenesen vörös figyelmeztetés jön. Lehet csak én parázok ezen, de sztem hiába írja rá a gyártó, hogy ezen a feszen is lehet hajtani, csak nem egészséges a 2,3 vagy efölötti fesz egy memónak. :U
    Úgy van vele a gyártó is, hogy a legtöbb elszaladgál 2-3 évet, mint írtad, és utánna úgyis csere lesz, mert fejlődnek a cuccok, és így nyugodtan vállal rá, akár élettartam garit is, mert lesz bőven készleten, nem mindenki ilyen feszen használja, lehet csak alapon, meg ugye lhet, hogy soha nem lesz baj vele.
    Nekem halt már be régebben Kingmax DDR1 -em fesztől, mikor még az 500 Mhz-es ramok nagy számnak számítottak. Az is meleg volt mint a fene ha hozzáértem. Gyárilag ráírt magasabb feszt adtam neki, ment is két hónapig, majd először csak win fagyások, utánna totál fagyi, majd memetes-el tesztelve látható volt, hogy halott. Garis csere ment, utánna a helyette kapott ugyanolyan ram, ugyanazzal a fesszel, mint amit a gyártó ráírt, egy másik lapban halt meg 5 hónapot élt, szintén ugyanolyan meleg volt a lapka az ajánlott feszen! Na ezek után a harmadikat nem kértem a garis cserénél, inkább más típust, aminek kisebb fesz kell.
    Kingmax Hardcore 500 -as ram volt a páciens.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák