Hirdetés
- Marvel Snap
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
-
addikt
válasz Vertigo18 #15706 üzenetére
Hát a kollega ugyan nem túl szépen fogalmazott finoman szólva Konkrétan bunkó volt na, kérjen bocsánatot fórumunk szorgalmas hölgy tagjától, nem ilyen stílusban kellene megtámadni.
Viszont gondolom arra értette, amit már mondtak egy páran itt a topikban korábban is, hogy az utóbbi években a promók köre eléggé romlott. Bár régen is sok kétes program volt, ami az ingyenes alternatíváknál is gagyibb stb, de az érdekesebb több volt, persze ez is szubjektív. Ez a sok puzzle játék vagy mi, meg ilyenek tömkelege, próbára teszi az olvasó idegeit, ez most elemi erővel tört ki valakiből A bunkóság meg másból váltotta ki azt, hogy még téged is majdnem agyonvertek. Amúgy lehetett érezni az iróniát, te csak járulékos veszteség voltál a golyózáporban.
Én azért nem írtam le még szolidan sem, mert mi értelme. Egyrészt mást érdekelhet az is ami engem nem és fordítva, másrészt meg nehogymár C. s. fórumtársat bántsuk, aki eleve hozott anyagból dolgozik semmiről nem tehet, ráadásul dolgozik. Neki a bunkók helyett is sorry és amúgy meg pusszantás.[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
UserX
addikt
válasz Visormail #15707 üzenetére
Arról a megosztó nem tehet, hogy pl.. a Photoshop-ot sohasem promózzák. A feltöltő abból dolgozik, ami van!
Én se töltöttem még le soha puzzle-s játékokat, de azt 'szárnyaló képzelettel' el tudom képzelni, hogy ahol kisgyerek van, ott ezek a játékok megfelelő kiindulópont az informatika világával való ismerkedéshez! Egy óvódásnak nem feltétlen a CS:GO-val kell indítani. Lehet vitatkozni, hogy egy ilyen korú gyermek homokozzon, libikókázzon, hintázzon, stb. Sajnos a világ trendjei azonban más képet mutatnak. Természetesen a kisgyerekeknél a számítógépezéssel töltött időt korlátok közé kell szorítani, hogy legyen idő az egészséges fejlődés érdekében a fentebb felsorolt hasznos tevékenységekre is.
Így el tudom képzelni, hogy valaki örül a puzzle-s, egyébként valóban infantilis promóknak is![ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
engem majd egy HD sentinel érdekelne, a múltkor lemaradtam az akcióról
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
UserX
addikt
Bocs, még eszembe jutott pár gondolat: felnőttekről is elképzelem, hogy időnként ilyenekkel 'fun'-olnak! Miért ne?
Attól, hogy én sem tartozom ebbe a körbe...
Egy (szerintem ide illő) idézet József Attilától:
'Félek a játszani nem tudó emberektõl és mindig azon leszek, hogy az emberek játékos kedve el ne lankadjon, hogy azok a szûkös életföltételek, melyek a játék kedvét és lehetõségét szegik, megszûnjenek.'
-
C. s.
addikt
Szia!
Már mindent leírtak előttem, én sem tudok hozzáfűzni semmit.
Illetve annyit, hogy minden fejleszőt próbálok ellenőrizni az URLvoid és a Virustotal linkellenőrzőjével. Ami problémás, azt nem írom ki, ami lehet vaklárma is, azt igen, de írok mellé figyelmeztetést is és általában linkelem mellé az említett 2 oldal eredményét. Keress vissza nyugodtan!A többieknek:
Köszönöm, hogy kiálltatok mellettem, nagyon jól esett!
Decemberben telepítettem újra a gépem, de azóta sajnos alig volt olyan, ami érdekelne. Tény, hogy gyönge a fölhozatal.
Amit lehet, a Sandboxie-ba telepítek, mert az virtuális környezetet biztosít, ezáltal növelve a biztonságot. (esetleges összeakadások)
w.miki:
Ez már nem él?
Hard Disk Sentinel 5.30 Standard Edition
Fontos lehet!Akkor lássuk a mai adag "összekukázott szart"!
BeeCut VIP 1.4.9.4 (A fejlesztő honlapját 7 hónappal azelőtt jegyezték be.)
Időkorlátos:
Kiwi for Gmail (Windows & Mac) (1 év)
Játék:
Day D: Through Time (ingyenes lett)
-
Vesa
veterán
Nem érdemes az ilyenekre szót fecsérelni. Most mondanám, hogy tipikus p*oli, aki csak kritizálni képes anélkül, hogy valaha egyetlen lépést is tett volna a közösségért a szabadidejéből, de nem szokásom személyeskedni.
Ha unja amit itt lát, el lehet fáradni innen és kukázni magának más tartalmat...ha sikerül (nem fog)!
Period...téma lezárva!Magam részéről köszönöm az eddigi munkádat!
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Hosssszu
őstag
válasz Trailblazer #15717 üzenetére
Részemről is +1!
-
Golden9
addikt
+1
Más:
USB Safe Guard (Sale ends in 1 day 12 hours 25 mins 54 secs)[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
UserX
addikt
+1, csatlakozva az előttem szólókhoz!
-
fornettisuti
veterán
+1
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Mikemend
senior tag
Szintén csatlakozom!
-
NumBill
csendes tag
+1 részemről is
Ma Ball laB Steamen ingyen hozzáadható fiókhoz.
-
Vesporigo
aktív tag
C. s.: én is nagyon köszönöm a sok-sok promót
(Minden nap megnézem, hátha van valami finomság! ) -
looser
addikt
+1
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
UserX
addikt
Pár összegyűrt sörös doboz és gatyák (hogy a többiről már ne is beszéljek, mindenkinek a fantáziájára bízom! ) között, ezt guberáltam:
-
C. s.
addikt
Köszönöm szépen rovábbra is mindenkinek a támogatást és természetesen nagyon szívesen teszem, még ha nem is azt promózzák, amit a többség szeretne. Ilyenek ezek! (Jöhetne akár egy jó kis Adobe Illustrator promó is, de nem fog.)
Én is köszönöm azoknak a fáradozását, akik belinkelik, amit találnak!
w.miki:
Örülök, hogy még működött!
Ezt a promós oldalt csak az előbb fedeztem föl, ahogy látom, van rendes promó és sorsolós is, de azért érdemes lehet turizni benne A windows-os ajánlatokat linkelem be, de van Mac és mobil kategória is.
Efficient Notes 5.60 Build 547 (még majdnem 1 hétig)
xSecuritas Block Webcam and microphone 2.1.0.2 (korlátozott példányszban, most 18710 van még) (A fejlesztő honlapját csak 8 hónappal azelőtt jegyezték be.)
Játék:
Wanderland: Advanced Adventurer Pack (259 kulcs maradt)
-
Krystal_s
addikt
+1 ❤️ C.s.-nek.
és ezt találtam:
WinUtilities 15.72 PRO – Giveaway (Lifetime License)
Buy Now-ra kattintva kiírja a kulcsot.
Multifunkciós rendszerkarbantartó és optimizáló programcsomag. -
bobalazs
nagyúr
-
törölt tag
GRID 2 [link]
-
CabalX
aktív tag
[Guacamelee Super Turbo Championship Edition Steam] május 23. ingyen
-
looser
addikt
válasz bobalazs #15732 üzenetére
Köszönöm!!!
Kis segítség, ha valaki szintén nem igazodna ki: a "Buy now" opciót kell választani, itt viszont csak a "Purchase as a gift" opció választható a standard kiadásnál. Ha viszont legördíted a menüt, akkor kiválaszthatod az "Add to wishlist"-et. Tedd ezt. Ezután megjelenik egy szívecske "Added to Wishlist View wishlist" felirattal. A Vieww wishlist-re kattints és itt már "meg tudod venni" a Sims 4-et.
Hajrá :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
C. s.
addikt
Atlantis Word Processor 3.2.13.5 (még 6,5 napig)
Időkorlátos szokott lenni:
https://www.steganos.com/specials/smartphonemagazin0519/sos
Játék:
Turtix
promós link (még majdnem 100 órahosszáig)
állandó link
másik részKrystal_s:
Úgyszintén köszönöm!
Vertigo18:
Igen, valóban!
-
C. s.
addikt
-
akaido
addikt
Na erről a most felfedezett promós oldalról máris beújítottam egy HD Sentinelt. Köcce szépen a tippet !
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Hosssszu
őstag
Bloons TD 6 ingyenes a Play áruházban.
Nem tudom meddig, de most még biztosan az. -
bobalazs
nagyúr
Ingyenes a Rime az Epic gamesen.
-
CabalX
aktív tag
Trabantban szállni...
DRM-free Jalopy ingyenes a Humble Bundle-ön (május 25-ig) -
C. s.
addikt
PCWinSoft ScreenBackTracker 1.0.2.00
Franzis HDR Projects 4.41 Professional [for PC & Mac]
TogetherShare TogetherShare iPhone Data Recovery 5.6
csicso82:
Lábat borotválni a (fáradt)gőzben szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PayPal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Marvel Snap
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- iPhone topik
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest