Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz Visormail #15707 üzenetére
Arról a megosztó nem tehet, hogy pl.. a Photoshop-ot sohasem promózzák. A feltöltő abból dolgozik, ami van!
Én se töltöttem még le soha puzzle-s játékokat, de azt 'szárnyaló képzelettel' el tudom képzelni, hogy ahol kisgyerek van, ott ezek a játékok megfelelő kiindulópont az informatika világával való ismerkedéshez! Egy óvódásnak nem feltétlen a CS:GO-val kell indítani. Lehet vitatkozni, hogy egy ilyen korú gyermek homokozzon, libikókázzon, hintázzon, stb. Sajnos a világ trendjei azonban más képet mutatnak. Természetesen a kisgyerekeknél a számítógépezéssel töltött időt korlátok közé kell szorítani, hogy legyen idő az egészséges fejlődés érdekében a fentebb felsorolt hasznos tevékenységekre is.
Így el tudom képzelni, hogy valaki örül a puzzle-s, egyébként valóban infantilis promóknak is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest