Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
WinX HD Video Converter Deluxe 5.15.1 (még 2 napig)
(GreenIT: videószerkesztési funkciói is vannak, de azt nem próbáltam.)
Angol nyelvű leírás
Convert:
Among MKV, M2TS, AVI, WMV, MP4, etc.
Videos to iPhone, iPad, Android, etc.Download:
Video music from only 300+ sites.Editing Features:
Crop, expand, trim, merge videos. Add subtitle.Játék:
Mahjong World Contest 2
promós link
állandó link
másik rész[ Szerkesztve ]
-
isss
tag
-
C. s.
addikt
Játék:
Vampires Vs Zombies
promós link
állandó link -
isss
tag
Giveaway of the day — Joyoshare Media Cutter for Windows 3.0
A Smart Media Cutter to Cut, Edit and Merge Videos/Audios Easily. -
ƵøŁĭ
veterán
Bitdefender Total Security 2019 (6 months)
promo code
CHIP-R9YL1-T8N47(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
C. s.
addikt
WinX HD Video Converter Deluxe (meghosszabbították, amit szombaton kiírtam, még majdnem 8 napig tart)
O&O DiskImage 12 Professional (Ezt is írtam már, de még mindig tart, valószínűleg 47 napig.)
Audials Internet TV (még kb. 23 órahosszáig)
(Player & Recorder; YouTube Downloader)
Ezt a 2 találatot mennyire kell komolyan venni? Tényleg trójai lehet benne? Mert az a része nem vonz, de a többi jöhetne.
Virustotal
JottiMa délelőtt fog indulni (9-10 óra?):
WebAnimator GO 2.3.9
1 nappal korábban írták ki tévedésből, ezért a sok negatív vélmény, mert nem jártak sikerrel.
This is a 2-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free updates for the same major version
You get free tech support -
C. s.
addikt
Mercalli EASY SAL 2.0.4700 (még bő 2 napig)
Utólagos "videóstabilizáló"
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use.Játék:
DISTRAINT Deluxe Edition GOG (még kb. másfél napig)
Vesa:
Szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
WinX HD Video Converter Deluxe ismét. Most tart öt és fél napnál a visszaszámláló.
[ Szeretkezve ]
-
Vesa
veterán
Játék - Deponia: The Complete Journey
Ingyen, HB-n. Csak engedélyezni kell a hírlevelet...A tudomány a valóság költészete!
-
C. s.
addikt
SoftOrbits Photo Editor Pro 4.0
Nem tudom, érdemes-e vesződni vele, régen nem volt egy nagy fejlesztő. Évek óta nem próbáltam.Ashampoo Burning Studio 2019
Ennél közelebbi linket nem tudok, mert a böngésző nem enged tovább.Játék:
The Jackbox Party Pack [Epic Games] (február 7-ig)
A legegyszerűbb a kliensből behúzni. -
Mikemend
senior tag
SoftOrbits programjait kerülöm. Anno volt olyan, hogy beaktiváltad a giveawayt, jó volt, aztán egyik nap "kiaktiválódott" és pislogtál,. hogy mi van? Nem egy év vagy hat hónap után, hanem random. Oké, volt olyan akciójuk, ha írsz a programjukról, kapsz egy komplett programcsomagot tőlük. Megtettem, oké. Erre bejátszották azt, hogy hiába adtak lifetime licenct, közölték, hogy főverzióra nem él, de amit adtak, azt lifetime használhatom. Plusz amikor frissítés volt, megint kiaktiválódott a lifetime licenc, úgy kellett nekik szólni, hogy hát küldjenek már új kódot. Na innentől mennek a sunyiba, elegem volt az aktiválós vacakolásból.
Ennél már csak egy cég van, amit jobban utálok, az AVS4YOU: ott is megvettem a legnagyobb licenct, ami eleve csak egy gépre szól, de az összes programjukhoz. Ez még nem is baj, de amikor a régi gépet lecseréltem, és szóltam nekik, hogy akkor átrakom és aktiváljuk át, közölték, hogy akkor vegyem meg újra. Azóta amikor évi egy-két akciót küldenek, rákérdezek, hátha változott a licencelésük, de nem. Szóval azt a céget is kerülni kell.
-
fornettisuti
veterán
válasz Mikemend #15167 üzenetére
Ez úgy szokott lenni, ha főverziót frissítesz, ugrik az "ajándék" licensz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz fornettisuti #15168 üzenetére
Ez általában stimmel is, viszont amikor odaírják, hogy Lifetime licenc, akkor az azért vicces, hogy azt mondják: a főverzión belül Lifetime... Szóval erre a trükkre már oda kell figyelni manapság.
-
Vesa
veterán
válasz Mikemend #15170 üzenetére
De ez miért trükk? A legkomolyabb, többszázezres szoftvereknél is csak főverzión belül él a support és az update is. Főverzió ugrásakor újra meg kell venni, pontosabban van egy upgrade ár. Az is teljesen általános, hogy 1 programot egy gépre lehet telepíteni, ha alaplapot cserélsz, már nem érvényes a licence. Még a windows legtöbb verziója is így működik...(kivéve persze a legdrágább Enterprise és Pro/Ultimate verziókat)
A tudomány a valóság költészete!
-
Brekecs
aktív tag
válasz fornettisuti #15168 üzenetére
Hát én így jártam egy lifetime licenszel is a Revo uninstaller frissült és nem fogadta el a serialt , azt a választ kaptam hogy csak az előző verzióra érvényes a seriálom használjam azt (szemét banda ! )
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
AtHoS
nagyúr
válasz Brekecs #15175 üzenetére
Csak mert vásárláskor nem tájékozódtál még nem szemét banda. Nagyon széles körben értelmezik úgy a Lifetime licence-et, hogy életfogytig használhatod a megvásárolt főverziót. Főverzió ugrásnál viszont újra meg kell venned (pár hónappal a főverzió váltás előtti vásárlásnál szokták engedélyezni az upgrade-et)
Mi ebből a tanulság? Jobban utána kellene olvasni a dolgoknak!
Tudom ez nem fog számodra megnyugvást adni, de elkurvult a LifeTime valamikori értelmezése
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Brekecs
aktív tag
Nem volt le írva hogy ha lesz egy verzió ugrás onnantól nem fog működni a lifetime serial ! ha le írták volna nem hiszem hogy megvettem volna igaz nem volt csak pár ezer forint , de például a Malwarebytes vagy a cFosSpeednél nincs ilyen gond hiába volt, van verzió ugrás !
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Golden9
addikt
Issuhub Pro (Mac&Win) 6 hónapos ingyenes előfizetés.
[ Szeretkezve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Brekecs #15177 üzenetére
Nem tudom, Te hol vetted, de a hivatalos oldalukon [link]:
"By purchasing our product, you receive lifetime technical support and free updates during the subscription period. After your subscription expires, you can continue using the program with all of its functionality but you will not be able to update to our newest version until you renew your subscription manually, or switch to our annual subscription. You can cancel your subscription at any given moment."
Ráadásul már a választható előfizetési hossznál sincs LifeTime választható. No persze az oldalt bármikor alakíthatták, viszont pár éve (2014 nyara), mikor először megvettem már biztosan olvasható volt ez az apró "ínyencség" Bár ha jól emlékszem BDJ akció keretében vettem és ott is írták a licence-re érvényes 1 vagy 2 éves frissíthetőségi időtartamot.
Persze van még olyan program, ami a "hagyományos" módon értelmezi a Lifetime fogalmát. Viszont Aida64-el is vigyázz, mert annak licence is ugyanúgy működik, mint a Revo-é: örökké használhatod, de a frissítési időszak kötött. Ez van...olvasni kell nincs mese..vagy vásárlás előtt kérdezni róla.
pl. Sticky Password-ből is van FULL LifeTime és időszakonként megújítandó előfizetésMalwarebytes viszont váltott, már nem lehet LifeTime előfizetést vásárolni hozzá
read-only mode on the forum
-
C. s.
addikt
Játék:
Dream Day First Home
promós link
állandó link
további részek -
C. s.
addikt
ReGen LockPC v2.1 (még majdnem 2,5 napig)
You get free updates for the same major version.
Nem ismerem a programot, a fejlesztőről sem hallottam még. 5 éve regisztrálátk a webcímét.Játék:
Dark Strokes: The Legend of the Snow Kingdom
promós link
állandó link
másik rész -
C. s.
addikt
Pixarra Blob Studio V1.21 (még 2 napig)
Játék:
Endless Space Collection [Steam]
Ha összekapcsolod a Steam fiókoddal.ptesza:
Legalább működik!
-
C. s.
addikt
WinX HD Video Converter Deluxe 5.15.1 (a változatosság kedvéért ezúttal kerek 3 hétig ingyen)
Könyörgök, töltse már le valaki, men bírom nézni, ahogy szenvednek!Firedrop (100 GB felhőtárhely)
Játék:
Glowing Sokoban (reggel 9-ig)
-
Cs1csó
félisten
válasz twollah1976 #15186 üzenetére
[link] olvasd el a hozzászólásokat, nem jó.
-
borix
őstag
Ilyen esetekben nem korrekt használni a lifetime lehetőséget.
Erre lenni kellene törvénynek pl a Digi félreérthetően tájékoztatott ha jól emlékszem a reklámok alatt az akciós hirdetéseikben és 150 millára büntették (félreérthető volt mert nem egész országra kiterjedő) nem volt utánajárás meg az apró betűs részek átolvasása magyarázkodás. -
salaud
aktív tag
-
C. s.
addikt
WinX DVD Ripper Platinum V8.9.0 (reggel 9-ig)
Időkorlátos:
Power of Software LTD - Photo Pos Pro Premium 3.30 (még bő 2 napig, csak 1 évre szól)
•This is a 1-computer 1-year license, for commercial or noncommercial use.
•You get free updates for same major version.Játék:
Magnetic Pairs (reggel 9-ig)
Más:
A gamesessions fiókotokkal minden rendben? Úgy néz ki, az enyém fölszívódott. Már írtam nekik, de nem találják. A Villagers-t sajnálom belőle.
twollah1976:
Bocs, nem néztem utána.
csicso82:
Köszönöm, hogy válaszoltál helyettem.
salaud:
Szívesen. (Mindig kiírtam, amikor megújították, de más is belinkelte.)
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
C. s.
addikt
ZD Soft Screen Recorder v11.1.16 (még bő 6 napig)
WinX DVD Copy Pro 3.9.1
Szektoronkénti DVD-mentő szoftverWinX DVD Ripper Platinum V8.9.0 (meghosszabbítva a tegnapi)
Játék:
elistvan:
Szívesen, bármit is!
-
CabalX
aktív tag
Uplay-en ingyenes most (Február 5.-ig) az Assassin's Creed Chronicles: China
A free games alatt felsorolva. -
C. s.
addikt
Játék:
Anno 1800 béta ("Closed Beta" - bármit is jelentsen) február 4-ig, illetve 4271 kulcs van még.
Forrás, és némi leírás a dolog menetéről.
Itt kell regisztrálni a kulcsot. (A harmadik féltől származó sütiket is engedélyezni kell.)Más:
"Assassin's Creed Chronicles: China"
Nekem szürke a gomb, nem tudok kattintani rajta. Valaki tudna segíteni privátban?
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest