Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz MPowerPH #28211 üzenetére
Nálam akkor volt ilyen, ha túl magas órajelen akartam tekerni a ramot.... TC maradt, de hol 6GB, hol 4, hol csak 2. Főleg akkor csinálta, mikor 3db Micron és 3 db Elpida 1GB-s Kingmaxom volt egyszerre, nem igazán akartak 1500Mhz fölött menni együtt...
(#28213) Keldor papa: Ez mondjuk igaz. De azt is nézd meg, hogy kb. én használom itt a legcsirkébb beállításon az I7-em mindenki közül... Ráadásul rendesen hűtött gépházban, 3db 12cm-s venti meg egy 14-es azért megteszi a hatását. Bár az is igaz, nekem is van kis listám, kitől vennék esetleg, és kitől semmiképp, csak utóbbi lista sajnos sokkal hosszabb... Jaja, az UD5 most volt szülinapos januárban.
(#28214) kpal: Azért sok az új arc is... Meg aztán nem biztos, hogy szívesen vennék olyan procit vagy lapot, ami 2 hetente cserélt gazdát. Aki meg ismert arc, de nem alsónemű szinten cserélgeti a cuccait és vigyáz rá, az nem sűrűn hirdet az apróban... Nekem is már másfél éves a procim/ramom, és több, mint egy éves a lapom...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elden Ring
- További aktív témák...
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest