Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz proci985 #27249 üzenetére
Mondassz valamit... Bár attól még a biosomban pirosan villog hogy loadline enablad
gombcomp:
Ha én is rákötném a 30 éves munkahelyi ruszki kompresszort a procimra ez is menne annyit ... Sz ép eredmény mit kóstál egy olyan kompresszor amugy? hangos vagy halk?[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
gombcomp
senior tag
válasz AirBooms #27245 üzenetére
Nem mennek a retail procik!? [Itt a Gulfom] ! Igaz kompival.
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
MPowerPH
félisten
válasz gombcomp #27252 üzenetére
Kompival minden más lenne, SB is vegetálna nálam. Azzal menne a 4.8GHz 24/7 szerintem. Megvettem volna, de az általad említett párásodás miatt nem fogtam bele. A foglalatot nem akarom bepasztázni, azt onnan már a vén isten sem takarítaná ki.
Lehet lesz egy 980X, D0, 1 év garral. 930-asomat beszámítanák... Szerintetek? Ráfizu nem tom mennyi, SB biztosan kijönne belőle.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #27254 üzenetére
Csak én vagyok ilyen béna kompresszor témában? Miből áll az, mert ahogy én képzelem, egy kompresszort azt ha rákötöd nemigen kell beszélgetni a gép mellet
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #27255 üzenetére
Áh, dehogy. Mint a fagyasztó mikor hidegen ráindítasz, kb. olyan hangja van. Ilyen búgásra gondlj, az UK3000 tuti jobban süvít. Én még csak házilag gyártottat láttam. Most is van egy baszott nagy kompi egy régi Gorenje fagyiból lent a szutiban, de annyira nem értek hozzá, hogy egyedül megcsináljam.
Az az egyetlen probléma vele, hogy párásodás léphet fel a foglalatban. Felül és alul vannak fűtőbetétek, amik meggátolják a jegesedést. Nem tudom mivel járhat egy esetleges páracsepp az érintkezőknél, de sejtem, hogy nem lenne túl jó. Azért kellene az egészet bekenni szilikonnal. De az eltávolításról ár nem írnak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #27251 üzenetére
szóval szerintem alcsony fesznél nincs értelme, egy jobb lap max droppol 0.05-0.02őt (vagy annyit se), magason meg nem biztos, hogy olyan jót tesz. villogásra meg annyit, hogy a lap szerint nálam a feszek nincsenek optimalizálva. pedig vannak, nagyonis
gombcomp: oké, meggyőztél 24/7re egyébként mennyin használod?
BMW001: azért az UK3000hez képest kevés dolog hangos. hála égnek nyáron nem sikerült kapnom, utólag belegondoltam, hogy leszabályozva 5Vn is bőven hangosak lettek volna.
AirBooms: köszi, nem tudtam, hogy máris volt steppingváltás is.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #27257 üzenetére
Víznél? Eh. Loadban tuning alatt simán mínuszban tartja a magokat, gombcomp tudna mesélni. Egyébként egy rettentően egyszerű szerkezetről van szó.
Don't Tread On Me
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #27262 üzenetére
Hát egy ideje kihalt , nemtudom azért egy 3 csillagos lehel lelkét nem tenném ide hűteni, habár... Gombcompnak házi van vagy valami gyári csoda?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #27263 üzenetére
ASETEK Vapochill LS -> gyári.
adatlapon LS van, tehát valszeg az
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #27263 üzenetére
Neki gyári van, Vapochill, de hogy LS -e azt nem tom.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #27267 üzenetére
Abból már van pot-od, meg dewar tartályod. Nitro meg annyira nem borsos ezekhez képest.
Don't Tread On Me
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #27267 üzenetére
apróban gombcomp árul egyet 775re házastul 50ért. mondjuk van 1366os lap 775ös felfogatási pontokkal. új áruk tényleg magas, de néha apróban feltűnik egy-egy ilyen. és akkor általában fél évig ott is marad
[ Szerkesztve ]
-
gombcomp
senior tag
válasz proci985 #27258 üzenetére
Nem használom 24/7re. 2-3 óra után pihen legalább 1 napot,hogy az
esetleges pára eltűnjön,vagy proci ki,és hajszárító,de ezt a foglalat,és a lábak
nem nagyon szeretik. Most ennyin bootolok ! A gép Így néz ki ,
az alsó rész a gyári Vapo LS,összeépítettem egy Thermaltake Armorral."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
TomiLi
addikt
Helló Mesterek!
Érdekes problémába futottam. Elég sok időbe telt, mire rájöttem, hogy a lapomban, hogy lehet beállítani az energia takarékos módon a proci feszültséget. (előtte csak fixet tudtam beállítani, amit a windows nem korrigált a terheléstől függően - nem vette vissza)
Működött is, tesztelgettem orrba-szájba, (mondanom sem kell, hogy elég sok sikertelen probálkozásom volt) aztán elkezdett meghülyülni rendszer. Előszőr csak a szorzót nem állította vissza az op. rendszer. Ez még annyira nem zavart, de elkezdett kikapcsolni a gép. Ráadásul nem is játék közben, simán netezéskor...
Visszaállítottam a cpu feszt fixre, azóta megint jó.Az lenne a kérdésem: tud az op. rendszer ekkora gebaszt csinálni, vagy kezdjek el aggódni valamelyik hardverem miatt?
Cpu: 20x210 1,312V (max). cpu pll: 1.8V, qpi: 1.325V , 2x2Gb ram 1680MHz 1.65V
Köszönöm a segítséget, véleményt!
Bogyorisz
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #27271 üzenetére
A pára mit tud csinálni? Sacc azt mint nálam egy csepegés, vagy csőtörés... zárlatot!!! Oszt akkor lap, rosszabb esetben ram proci minden kuka blú!!!
Ahogy olvastam a hírdetést nagyon jók a hőfokok, de ahogy írta is nem 24/7-re....proci985:
Sajnos a Classified nem rendelkezik 775-ös lefogatókkal, és ezért, sőt másért sem válnék meg a laptól! + nekem is azért 24/7-re kéne a gép... Elég nehezn viselném én is, és a kiccsalád is azt hogy 2-3 óra után 1 napig csak nézem a gépet, és várom hogy szikkadjon![ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
anno amiko rvenni akartam pont gombcomp-ék beszéltek le róla hogy 24/7-re nem ajánlott...mert ugye a párásodással együtt mi jár? az oxidáció...gondolom nem örülnél neki ha fél év múlva csak 1362-es i7-ed lenne annyira nem vicces a dolog,de tényleg nem javallott 24/7-re...extrem tuning topikban valahol meg is vannak a hsz-ek.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #27275 üzenetére
dehogynem...nem használod a gépet. Belül meleg,kívül meg dobsz rá egy jeges cuccot,az mindenképpen párásodni fog,és ha nincsen megfelelően átszellőztetve akkor az bizony előbb-utóbb megkezdi a foglalatot. Hangsúlyozom az extrem topikban jobban tisztába vannak az ilyen dolgokkal,hiszen nekik ott elég nagy ellenségük a pára,gondolom tudnak ellene mit tenni,de hát az nem 24/7... de persze nyócelemi fizika is játszik
24/7-re max galvánelemet lehet használni,ill valami olyan vízhűtő berendezést amivel tudod szabályozni a vízhőfokot megfelelően,mert arra figyelni kell a kinti hőmérséklet függvényében. Szobahőmérsékleten,már egy 5-8 fokos víz is lecsapódhat...BMW001: attól még valahol le fog csapódni a dolog nem?Ha ott belül nem tud akkor jön ki...ott meg nem lehet végtelenségig felitatni
#27278: Attól hogy megy a procid 4400on,mert éppen egy jó példány,attól még hajlandóság,elszántság nincsen meg ezek mellett..az anyagiakról nem is beszélve
Nem olcsó dolog...és roppant türelmet igényel... mellesleg hozzáértés sem árt ha van,vagy tapasztalat[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #27275 üzenetére
De, már leírtam. Telenyomatod szilikon pasztával a proci foglalatot. Benne van a Vapo könyvében is.
Don't Tread On Me
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #27276 üzenetére
A fizika sosem volt az erősségem,,, de eltudom képzelni a szitut... Über brutál tuning napi 3 órát Yesss!
BMW:
Egyszerűbb ha tömítőpisztollyal körbehúzod a foglalatot...gombcomp:
A Classified foglalata aranyat is tartalmaz ha lehet nekik hinni... az oxidálódik?[ Szerkesztve ]
-
gombcomp
senior tag
Először csak hibázik a tuning alatt random a cucc (a víz lábak közötti átvezetése miatt).
Ha folyamatosan megy pl.24/7,és csak újraindítassz akkor nincs gáz mert a jég nem vezet.
Ha egyszer már pár pecre leáll akor már ott a víz.
A hosszú távon megjelenik az oxidáció itt-ott,de főleg a foglalat fémrészein,és
a proci alján is akár. Már 478-as időkben is így védekeztek a lecsapódás ellen : A pasztával !"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TomiLi #27272 üzenetére
rövid idő alatt sok állítgatástól behülyülhet a lap. cmos reset megoldás szokott lenni.
Cybertrone: akkor lehet felejtős, kompresszorhoz fejet ha lehet is cserélni, jelentősen dobná a költségeket (értsd, 30k és külföldről kell rendelni). másik meg az, hogy tényleg nem 24/7re való.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #27280 üzenetére
Valahogy nemtudok elképzelni egy 1366-os foglalatot ilyen trutymósan! Mi a garancia rá hogy nemfog oxidálódni? Mert a víznél még mindíg ottvan az a garancia hogy te húzod meg a csatlakozókat kézzel mint az állaT!
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #27282 üzenetére
A szilikon miatt nem oxidálódhat, azért ajánlott beletenni, ha 24/7 akarod használni. Csak ugye ki az, aki bevállalja?!
HSM: Nem feltétlen, olyan pasztát kell választani. Azzal még nem lenne probléma, inkább utána, mit kezdesz a pasztás foglalattal...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
gombcomp
senior tag
válasz proci985 #27281 üzenetére
Nincs hozzá gyári 1366-os fej,egy lengyel Duniek nevű fickó gyárt hozzá fejet, de abba nem tudod beépíteni a fűtőmodult.
Én gyártottam egyet egy öreg AMD fejből .
Amúgy amennyiért árulom az kevesebb,mint az utólag megvásárolt kijelző,és a
775-ös fej került....
HSM: Nem fog görbülni a sima tubusos szilikonpaszta is ellátja ezt
a funkciót,én ezt a Rampage II Gene-nél kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Cybertrone #27289 üzenetére
Ez a régebbi gépemről készült csak az általam gyártott fej miatt tettem be
ezt a képet.Most ilyen belülről ."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Cybertrone #27291 üzenetére
Nem használom mindennap,notin végzem a dolgaim...ez csak hobby céljából
épült.
Sok lesz az OFF!"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Toninho13
aktív tag
Ramvásárlás előtt vagyok, és nem tudom milyet lenne érdemes vennem.A gépemet most így használom.1,26-os VTT-vel 3400mhz-en megy az Uncore, úgy hogy közben a ramok 1520mhz-en mennek.Milyen ramot lenne érdmes vennem?1600mhz-es CL7-est, vagy 2000-es CL9-est?
-
Laraxior
titán
P6T WS Professional alaplaphoz nincsen doboza valakinek? Tudok egyet..nagyon jó vétel..helyben van... csak oem
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest