Új hozzászólás Aktív témák

  • nyamnyam62

    csendes tag

    Üdvözlet mindenkinek !
    Nekem van egy BenQ G922HDAL monitorom amivel van egy kis gondom .A jelenség a következő : bekapcsolás ( illetve a hálózati csatlakozó bedugása ) után a LED kijelző sárgán világit , számítógépre való csatlakozás után sem reagál semmire .
    A nyomtatott áramkörök tanulmányozása után arra a következtetésre jutottam hogy a ki - be kapcsoló és egyéb gombokon feszültségmentes állapotba ellenállásmérő használata eseten zárlatot lehet megállapítani , leszűkítettem a kört a képen látható elemre és megállapítottam hogy ezen panelon van valahol valami zárlat mert ha nem dugok rá semmilyen csatlakozót ,akkor is lehet zárlatot mérni a kapcsolóhoz menő kivezetéseken.
    Mivel az áramkör elég zsúfolt és az én technikai eszközeim korlátozottak ,abban kérnék segítséget hogy ki tudná nekem ezt a panelt megjavítani és természetesen mennyiért ?
    Vagy ha ez nem megoldható akkor legalább abban kérem a segítséget hogy merre keresem a hibát .Természetesen az csúcs lenne ha valakinek volna egy ilyen működő panelja eladó !!

    nyami

Új hozzászólás Aktív témák