Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    Topikgazda

    válasz lugosi #6004 üzenetére

    Ehhez hozzáfűzném, hogy több oka is lehet a vásárlásnak. Lehet használhatóság és tetszés szerint, ezeket írtad. De lehet gyűjtőszenvedélyből is és lehet birtoklási vágyból. Ez utóbbiban szenvedek én, ennek előnye, hogy a tetszik kategóriából nem a hasznosakat kell kiválogatni, hanem az olcsókat. Aki a hasznosakat akarja, az esetleg lehet drágább, és akkor lép föl az az effektus amit írtál, hogy a sok próbálkozással elmegy egy csomó pénz fölöslegesen, mert nem hasznos csak tetszik. Mire megtalálja a tetszik kategóriában a hasznosat, már sokkal többe kerül.
    És még olyan is lehet, hogy valaki a nem tetszik kategóriából vesz kést, mert egyértelműen nagyon hasznos, pl. dolgozik vele, baromi ronda de jó.
    És még olyan is van, hogy tetszik, hasznos, de később talál egy még hasznosabbat, megveszi, és a régebbit már nem használja, mert az újabb jobb. Ilyenkor el lehet adni a régit, hátha valakinek még az is jó. Vagy meglehet tartani, és akkor gyűlnek a kések, az órák, a lámpák stb.

    [ Szerkesztve ]

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák