Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz vmk #4443 üzenetére

    A legrégebbi opinelem 3-4 éve kb. megvan, napi használatban (azaz az év 365 napjából nagyjából 360 nap használva van ezt úgy értem), és még nem sikerült semennyire kilazulnia. Van egy No. 9. carbonom is fafaragásra, semmi baja nem lett eddig, az kevesebb ideje van meg. Főzéskor mikor besegítek ezt-azt aprítani, akkor a No. 10. inoxomat használom, annak sincs semmi baja még.
    Ebben az árban nálam egyszerűen nincs versenytársuk. Olyannak tartom őket mint fix késben a Mora. Árát tekintve nagyon sokat kapsz a pénzedért. Nem mondom, hogy nincs jobb náluk mert ez nem igaz, de valamivel jobbért sokkal többet kell fizetni, és nagyon jó minőségű.

    Éppen azon gondolkoztam, hogy azt kérem idén szülinapomra egyik családtagomtól, hogy veszek magamnak egy No. 8-ast valami nemesebb fa nyéllel, és megkérem hogy faragja ki.

    Ja igen annyi, hogy árban az opineleknél úgy tudsz egy kicsit feljebb menni, hogy ébenfa vagy valami minőségibb fa nyelet választasz, illetve van belőlük ajándékcsomag is, ahol tok is jár hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák