Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    Topikgazda

    Igen, a kés nagyon veszélyes. Egyszer próbáltam nyers sertés csülökkel, olyan könnyen beeszaladt a 13 centis evőkés, ami nem is volt olyan hegyes, hogy meglepődtem. Pont ilyen könnyen menne bele emberbe-állatba is, ha nem ér csontot.
    Késharcba én se mennék, de azért az önvédelemnek nem csak az elfutás lehet a módja.
    Másrészt mindig elkeserít, amikor kutyatámadásról olvasok hírt, ami sokszor halálos vagy maradandó sérüléseket jelent. A kutya ellen meg pont jó a kés, csak előtte rá kell haraptatni valamire. Ütni nem érdemes, nem érzi olyankor. Esetleg gázspray, de késben jobban bízok. Persze itt megint a szabályozásba ütközünk, 8 cm-es pengével nem sokra lehet menni, nagyobbat meg csak elcsomagolva lehet szállítani, a kutyát meg nem tudom megkérni, hogy légyszi várd meg amíg előszedem. Szóval ha választani kell, hogy leharapja mondjuk a kezemet, vagy a rendőr fog büntetni a nagyobb kés miatt, akkor lehet, hogy a büntetést választom. Egy 10 centis horgászkést hordok a hátizsákban, tokban, ráfoghatjuk, hogy el van csomagolva.
    Van egy baseball ütő-szerű elemlámpám, ütni nem nagy szám, de fém, és valamennyi ütést vagy harapást fel tud fogni. És azért térd, sípcsont, fej ütések sem lehetnek kellemesek. és sokkal veszélytelenebbek, mint a kés.

    [ Szerkesztve ]

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák