Új hozzászólás Aktív témák

  • MurdR

    veterán

    válasz freelanced #1096 üzenetére

    Ha a Nyugati EM-be esetleg el tudsz menni, akkor ott az öreg tud neked ajánlani acélt is, amivel az élszalagot szépen helyre lehet húzni. (Huszon évig volt szakács)
    Ha kovácsolt kést veszel, az szépen tartja az élét, utánahúzni is viszonylag ritkán kell. Néha meg el kell vinni köszörűshöz, de otthoni felhasználásnál az akár 2-3 év is lehet, mire szükség lesz rá.

    A fenőacél használatáról pedig rengeteg videót találni neten. Viszont arra készítsd fel magadat, hogy 10 alatt azt sem úszod meg. Abból én inkább az oválisat ajánlanám, engem szakács haverok arra beszéltek rá.

    Viszont a tárolással rohadtul tessék vigyázni, nem a többi kés mellé való még az Icel Platina sem. Mert ha rosszul nyúlsz hozzá, miközben matatsz a kések között a fiókban, hamar csontig vághatod magadat :D

    Jahh, annyit még az Icel platináról, hogy viszonylag nehéz kés.

    továbbá:
    -ne mosd meleg vízzel
    -mosogatógépben
    -amint tudod töröld tisztára
    -a leg élbarátabb pedig a műanyag vágódeszka

    [ Szerkesztve ]

    MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

Új hozzászólás Aktív témák