Új hozzászólás Aktív témák

  • duduati

    aktív tag

    Szép napot mindenkinek!

    Szeretnék magamnak venni egy kést. Nemrég kezdtem ismerkedni a főzéssel, de szeretnék egy jobb kést mint amik itthon vannak, és elmondhatom 10-20 év múlva, hogy ez volt az első késem :)

    Keretem ilyen 50-55, amit rá szánnék.+ élezés szerszámai.

    Amiket nézegettem:

    Wüsthof classic 20cm-es kést, vagy santoku

    Tojiro vg-10 santoku

    Forged vg10 chefkés

    Nem igazán ismerem az anyagaikat, csak amiket olvastam róluk. Vigyázni tudok rá, élezés/fenésre is simám rá szánom magam, de csak gyalu késsel van kevés tapasztalatom, kést kövön még nem éleztem.

    Segítenétek, hogy mi lehet jó választás? Gondolok itt márkára, anyagra.
    HA van más márka, amivel érdemes foglalkoznom, akkor írjátok meg légyszives :)

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák