Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz BioNiCMaN #2402 üzenetére

    Tuti, hogy nem ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, hanem XY és társai, hiszen konkrét személyek adatait kérték az iskolától.
    aprócska logikai baki, de ha konkrétan ismernék a személyeket, akkor nem kérnék be az adataikat, gyanúsítottként ugyanis csak az ismert és azonosítható személyek kezelhetőek, azonosításhoz meg kellenek a személyi adatok, születési dátum és társai. ezzel tutira nem rendelkeznek, csak szimpa nevekkel, az meg így kevés a gyanúsításhoz. erre van egy BH úgy emlékszem.
    szóval, ha van egy kis eszük, ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

    Ja 10 megszüntetés, amelyek a statisztikában irrelevánsnak számítanak, tehát csak az idő és az energia, illetve az adófizetők pénze ment el vele, ahelyett, hogy esetleg kicsit fontosabb dolgokkal foglalkozna a rendőrség.
    egy 15 évvel ezelőtti állapotból és a saját, más irányú tapasztalataimból indultam ki, bevállalom, h esetlegesen tévesen.
    de visszautalnék amit írtál:
    Hidd el, előbb pisiltetnek (persze önkéntes alapon), aztán annak alapján kezelnek tanúként, vagy gyanúsítottként.
    az én szemléletmódom szerint, és ezért nem volt gyomrom hatóságosdit játszani, egy normális rendszerben, tisztességes hozzáállással ilyet nem szokás játszani, h úgy is pisilsz, igazából szarunk bele milyen jogaid vannak, elérjük, h önként megtégy valamit, amire igazából nem lennél kötelezve, utána majd eldöntjük azt, amit igazából előtte kellett volna. már elnézést, de a gyomrom kifordul az ilyentől. döntsük el tanú vagyok, vagy gyanúsított, oszt utána jöhet a sárga özönvíz, csak én meg nem vagyok vevő az ilyen piszkos kis trükkjeikre. pont erre próbáltam rávilágítani, h ezeket szemét, alja húzásoknak tartom és sajnos egyáltalán nem állnak messze a rendőröktől. persze, gondolom ezzel sok fáradságtól kímélik meg magukat, mert nem kell meggyanúsítani.
    de ahogy én látom, és javíts ki kérlek ha tévedek: ha nem adsz mintát, akkor megpisiltetnek gyanúsítottként, ha meg adsz, akkor gyanúsított leszel, mint drogfogyasztó. itt még mindig benne van a pakliban, h csak később leszel gyanúsított, később fogsz pisilni. kisebb az esélyed a pozitív mintára. persze tanúból pillanatok alatt lehet gyanúsított még helyben is.
    Van egy elméletem arról, hogy mi a baja állambácsinak pl. a füvezéssel (nem népszerűsíteni akarom, de...): Nincs belőle adó formájában bevétele
    szerintem meg mert egy hipokrita, álszent társadalom vagyunk.
    úgy látom, innentől hóttfelesleges gyurmázni, abban egyet értünk, ezzel az üggyel mindenki megszívta. ők is, az eljáró rendőr is ezek szerint, meg a társadalom is.
    hóttfelesleges az egész, de le kell zavarni. na, nekem ez a legfőbb bajom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák