Új hozzászólás Aktív témák

  • Archttila

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Gzula[HUN] #96549 üzenetére

    Mi volt a probléma? (feltéve ha publikus) illetve árban mennyi a difi?

    Mardel
    Pont kérni akartam a bejáratáshoz egy listát :D :C köszi! akkor most be is dobom a szekrénybe egy másik forrásról, mert a DAC-nak most dolga van, tegnap megérkeztek a Presonus Eris 5 XT-k :))
    gyerekek... itt nincs sziszi meg csörgés. :N Genius 1250B után gondolom vágjátok, hogy mit érzek most :D ki is vettem egy hét szabit.

    Tegnap este mielőtt lefeküdtem meghallgattam még pár Phil Collins számot a Philips-el. A végén arra jutottam, hogy (jobb DAC híján) a Fosi-n egy hangyaf@sznyit visszaveszek a magasból és akkor mindenki boldog, mert más hibája nem nagyon van neki, nagyon elégedett vagyok vele.
    Talán a képen látható minimális kis esztétikai hiba miatt lenne értelme visszaküldeni de azt meg nem szívesen tenném, ki tudja milyen bontott hiányos, mocskos, zsíros salátát kapok helyette.

    A 100k-s Erisen is van egy marásnyoma fal felőli oldalán, ami szerencsére nem látszik még akkor se, ha direkt keresgéli az ember (csak bizonyos fényviszony mellett jelenik meg akkor is nagyon kell sasolni mert halvány) de van. Bármit vettem eddig mindenen volt valami pici kis apró hiba (mindegy mennyit fizettem)

    [ Szerkesztve ]

    Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

Új hozzászólás Aktív témák