Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz freelanced #93133 üzenetére

    Megvárod, hogy amazon.fr, .es vagy .de oldalon megint 95-99€ legyen a Fidelo X2HR. Ha korábban nem is, de a novemberi BF alkalmával tuti lesz megint. Egyébként mind a 3 oldalt érdemes figyelni, mert pl. múlt héten a spanyoloknál volt 99€, a többin meg nem.
    Elvileg bele fér még Kínából az X1s is, ami elvileg egy X2HR reskin, de a fórumban ezt még gyakorlati tapasztalatok nem erősítették meg.
    Bele férhet még a HD599 SE is, ami korábban csak ritkán, mostanában szinte folyamatosan 99€-ra van akciózva amazonon.
    X2HR inkább mély kiemelt vagy V hangzás, a Sennheiser inkább középre van hangolva.

    Részemről egy (akciós) X2HR van ajánlva, és minden más fölé magasan helyezve, amit korábban felhoztam. De én elfogult vagyok. ;) Egyébként könnyen hajtható, nem kell rá költeni egy autó árát erősítőre, mint K612-nél hogy legyen valami bass, de azért az X2HR magasai is meghálálják, ha normálisabb erősítés van alá rakva.

    Használtban is van fent egy. Párnát kimosod mosózsákban, végig mész a párnáin ruha tisztító hengerrel, és olyan lesz mint az új. Az enyém novemberben lesz 2 éves, és másfél éve szinten minden nap van használva. Pár hete átvittem a cimborához megmutatni már neki, és (a fenti tisztítást követően) azt hitte, hogy tök új a fejhallgató.

    Szerk.: #93134freelanced: Teljesen más karakter, mint a HD600. Ha az bejött, lehet jobban járnál a HD599SE-vel.
    Kérdésedre eleinte nyomta az arcom az X2HR, de felraktam egy éjszaka a fejméretem + 1-2cm vastagságban lazítani a szorítását, azóta semmi gondom, órákig tudom használni.
    Pár napja még bele fértél volna a 40ezerbe (postával, áfával együtt is) egy HE-X4-el is, mert 105$-ra volt leakciózva. De ahhoz már kellene valami, ami meg is hajtja. Ha nem sürgős, novemberi BF-kor tuti lenne valami jó vétel.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák