Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz -Skylake- #86642 üzenetére

    "A Beats divatmarka , sokkal tobb ember tud a letezeserol es ezert nepszerubb, nem azert mert jobb lenne."

    Igen, ahogy írod.
    Erre szeretem volna utalni az esettel, amivel viszont erre akartam reflektálni:
    "A nagy tömeg ízlése pedig sokkal közelebb áll ahhoz a hangkarakterhez amit a Beats nyújt, tehát evidens, hogy ilyenre van hangolva."

    A lakótársam is a nagy tömeghez tartozik, és bizony azt gondolta, hitte, hogy a Beats a jó hangzás, köszönhetően a marketingnek és médiának.

    Nem akarok most, itt belemenni mélyen ebbe a dologba, ami egy nagyon valós és komoly problémát feszegetne, mert sok volna benne a politikai felhang és nem a topik témája sem.
    Felületesen annyit erről csak, hogy legyen értelme ennek a bejegyzésnek.
    A művészetek, alkotások, és ezekben való gyönyörködések, elmélyedések nagyon fontosak a lelki feltöltődéshez ami a kreatív gondolkodást segíti elő.
    A zene, zenehallgatás talán a legerősebb hatással bíró művészeti ágazat.
    A "hatalom" szempontjából rossz a gondolkodó polgár, akinek csak egy értelem nélküli statisztikai adatnak kellene lennie, aki elvégzi a napi robotot.
    A megoldás a szépérzék tudatos rombolása.
    Esetünkben torz hangzásvilágot nyújtó eszköz reklámozása, ami a mainstream "zenei" irányzatokhoz igazodva megdobogtatja a dobhártyánkat, de a lelkünkig már nem jut el.

    Értelmes embernek tartalak, biztosan már ennyiből is érted, hogy valójában erről szólt a #86640 bejegyzésem, nem pedig személyed ellen.

    Equilibrium 2002

Új hozzászólás Aktív témák