Új hozzászólás Aktív témák

  • krisztian7

    tag

    Mivel nem találtam shure srh 440-et amit ajánlottatok, hogy vegyek így vettem egy akg k400-ast kiprobalni milyen.
    Még csak 1-2 órája használom, de elsore is feltunik, hogy mennyire kényelmes, mintha a fejemem se lenne. A masik, hogy mennyire nem bocsatja meg a felvetelek gyengeseget, ami mar kicsit is rosszabb az borzalmas hallgatni. Egy asus xonar u1-el hajtom pillanatnyilag.
    Az enekhangok nagyon reszletesek, foleg a kozeptartomanyt emelnem ki mint erosegkent. A stockfish felvetelek nagyon jol szolnak rajta ( Sara K, Allan Taylor, ...). a szinpadkep is részletes, szép tere van, mindent hallani hol is van. A koncert felvetelek vagy eletrekelnek, vagy rogton hallom, hogy nincs meg az a kozeg ami kellett volna a felvetelhez, ez nagyon felvetelfuggo.
    Elektronikus zene nem az erossege, vagy tulsagosan hozzaszoktam a k518 melytulsulyos hangjahoz ilyen teren. Nincsen keves basszusa, de ezekhez a zenekhez meg mindig csak zart fulest hallottam jol szolni.
    A kis xonar hangkartya siman meghajtja, hangero problemaim nincsenek, de ezen a teren tovablepes varhato rendes dac kepeben, kesobb pedig fuleserosito. Mindenkepp olyan erosito illik szerintem hozza ami nem magas tulsulyos, mert akkor szamomra mar zavaro lenne, így pontosan eleg.
    Ugy erzem nem dontottem rosszul pillanatnyilag, hamarosan osszevetem egy sextett-el is, kivancsi leszek , de ahogy hallgattam oket eleg mas dimenziok.

Új hozzászólás Aktív témák