Új hozzászólás Aktív témák

  • seederking

    őstag

    válasz tikshow #8047 üzenetére

    Köszi a válaszokat.

    Igazából azért kell az elosztó mert van egy 2.1 hangrendszer a géphez de mikor pl bnőm tv-zik akkor áttérek a fejhallgatóra.Szóval a 2.1-et olyankor nem kapcsolom be.
    Viszont most fölmerült bennem,hogy mi van olyankor ha pl a 2.1-et használom és kedvem támad zenét bömböltetni.Olyankor a fejhallgatót nem tudom kilőni (csak ha kihúzom)...Gondolom nem tesz jót neki...
    Az aranyozott végü dolgot itt olvastam Zalman ZM-RS6F.
    ""Sajnos az alábbi ábrákon látható jack elosztókból nem nagyon árulnak aranyozottat, tehát némi üröm is vegyül az örömbe. Ha valaki tud jobb megoldást az szóljon ""
    Ezt úgy értettem,hogy jelcsökenés várható a nem aranyozott elosztótól.

    Másrészről lenne egy olyan kérdésem,hogy valamiért én nem érzékelem a 3D "5.1" hangzást.
    Asrock 970 extreme 3 lapom van ami állítólag "■7.1 CH HD Audio with Content Protection, supports THX TruStudio™" is kezel.Szóval tanácstalan vagyok-e téren,hogy vegyek-e inkább egy 5.1 hangkártyát vagy épp valamit be kellene állítanom.Linkeltek nekem egy videót amin realtek hd audio beállítást végeznek megadott paraméterekkel direkt 5.1-re fejhallgatóval.De még rosszabb lett a hangzás pl játék közben.Olyan volt pl mikor lőttem valamire mintha egy alulemezt soroznék.Csattogós magas hangon szólt,így hát vissza vettem alaplra.
    Kicsit csalódott vagyok mert jobbra számítottam.

Új hozzászólás Aktív témák