Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    Azért egészen elképesztő, hogy a fejhallgató teréhez mennyit hozzá képes tenni az erősítő. Tegnap volt alkalmam végre a saját fejhallgatómmal, DAC-ommal és kábeleimmel (tehát csak a több mint 7 kilós erősítőmet nem vittem) meghallgatni a CompositeAmpot. A Dynaco erősítőm egyértelműen szellősebb hangú, főleg a tér mélységében van különbség. Ezek után már nem lepődök meg, hogy mikor boltban hallgattam a híresen nagy terű K702-t, kisebbnek találtam a terét, mint a saját fejhallgatómat a saját erősítőmről.

    De ezt leszámítva sem váltanék Compositera, a Dynaco hangja számomra egy másik szint, főleg a közepe miatt, mert az szinte tapintható, emiatt aztán a jelenlétérzet is lényegesen jobb. Szóval nem lenne olcsó mulatság pótolnom, pedig nem ártana egyszer majd.

    Ezen kívül, ha már ott voltam, meghallgattam ugyanarról a láncról (x-usb+hivox lupus c mk3+composite, illetve nuprime udsd+composite) a 600 ohmos DT880 Premium Edition-t. Ennek kevés a mélye? Emlékeimben sem úgy élt, de bizony a vintage DT440-nek, de még a vintage DT990-nek sincs annyi (a teljes saját rendszeremről sincs, bár ez önmagában nem is biztos, hogy probléma). Nekem leginkább a közepével van gondom: a hegedűhang vékonyka, kissé szúrós, nem természetes. :N

Új hozzászólás Aktív témák