Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    Ezt a vintage DT990-szerelem még mindig tart, a K550 itthon nem nagyon kerül elő, azt hiszem, ez a legárulkodóbb. Az érdekesség az, hogy a 2-szeres erősítésű Presenter2 maradt előtte benne az LME49860-nal, a gépben pedig maradt a 3xOPA2111-gyel a Prodigy HD2, ugyanaz a Roland IC-kábel, szóval egyáltalán nem variáltam semmit, és hihetetlen módon összeáll, majd egy hónap múlva is ugyanúgy élvezem, mint első alkalomtól kezdve. Pedig állítólag érzékeny az erősítésre, szóval lehet csak nagyon betaláltam teljesen véletlen. Az én ízlésemnek legalábbis mindenképp. Akármilyen műfajon alázza a K550-et. Pedig a K550 próbál látványos lenni, részleteket mutogatni, fitogtatni, de a DT990 lazán, könnyedén lezenéli, mint egy igazi profi.

    A térről, hogy melyik hogyan viszonyul egymáshoz, én nem igazán tudok nyilatkozni, valahogy nehezemre esik összevetni, mert egyiknél azt érzem, hogy ott egy függöny (K550) és emiatt nem is érződik olyan egységesnek a tér, a másiknál meg kinyílik a zenei világ, felgördül a függöny.
    Mikor jobb erősítőre váltottam a hangdobozos rendszeremen, akkor is ezt éreztem, mert annyival tisztább lett. Sokszor a zavarosabb, tisztátlanabb, idegenebb hangzás úgy érződik, mintha minden olyan távolról szólna, de közben mégsem érzem azt a teret olyan valósnak, nem érzem, hogy egy térben lennék a zenészekkel, vagy hogy ők egy térben lennének, szóval ez nagyon becsapós tud lenni szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák