Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz Elektrosokk #63990 üzenetére

    Ugyan DT880 és Sextett nincs itt (K240 DF van, bár az nem ugyanaz), de van néhány régi fejhallgatóról vélemény a régi hifi magazinból:
    [link].

    Én annyit tennék hozzá, hogy ez a 990-es biztosan az eredeti párnájával ilyen zseniális csak. Ebből a harmonikus állapotból nem lehet nehéz elmozdulni, hiszen a párna rengeteget számít. Régi, jó hangú fejhallgatóknál erre nagyon oda kell figyelni, hiszen az eredeti párnájukkal szereztek maguknak nevet, szóval jó eséllyel a gyári párnával szólnak a legjobban, ahhoz hangolták őket. Ez persze most is így van, csak a mai 770-nél inkább csöbörből-vödörbe esetnek éreztem az egyes párnák közti különbséget (bár még mindig fenntartom, hogy azért kínai műbőrrel a legjobb :P ).

    A vintage számomra azt jelenti, hogy költséghatékonyan lehet igényes, sok örömet adó hanghoz jutni (persze nem csak ilyenhez, de az ember olyat néz ki magának, aminek jó a hírneve). Több a kockázat valamelyest, és a karbantartás, gyári állapot fenntartás sem egyszerű. De egyébként nyilván a maiak között is vannak tetszetős darabok, drágábban (kevesebb kockázattal).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák