Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacesz88

    tag

    Sziasztok!

    Pontokat van lehetőségem beváltani és a fejhallgatót érzem a legjobb befektetésnek, még ha alapvetően máshol jobb cuccokat kínálnak kicsivel többért. Alapvetően pc-re kötve használnám játékra, azt sem egyfolytában, valamint olykor zenehallgatás de akkor mindenevő vagyok, talán rock és hasonlók ritkábban szólnak. A lényeg hogy a lehetőségek közül a legjobb ár érték arányút venném. Nincs szuper érzékeny fülem, a lényeg hogy szóljon viszonylag szépen és főként a játékokban legyen erős, mégiscsak erre használnám a legtöbbet.

    Tehát a lehetőségeim pontbeszámítással:

    - AKG K518LE ingyen. jókat olvastam róla de az emberek 90 % jelzi hogy durván szorít. Ingyen lenne de csak akkor venném meg ha tényleg sokkal jobb a többi esetlegesen kényelmesebb darabnál.

    - Sony ZX660AP 2800 Ft-ért. vélemények alapján egy arany középútnak tűnik, én személy szerint ez felé hajlok, mert minimálisan kellene ráfizetni és ehhez mérten egész jókat olvastam róla, kiugróan rosszat pedig nem.

    - Sony XB450 4500 Ft-ért. Olvastam róla hideget, meleget, csak akkor venném ha az első kettőnél lényegesen jobbnak számít.

    - Soundmagic P21S 5500 Ft-ért. Elfogadhatóakat olvastam róla, szintén csak akkor venném ha az előzőeknél jobbnak számít, mert kicsi pluszért már van az összefoglalóban is ajánlott darab.

    Aki esetlegesen ismeri az itt felsoroltakat kérdezném, melyiket lenne érdemes venni?

Új hozzászólás Aktív témák