Új hozzászólás Aktív témák

  • Ba.G

    aktív tag

    válasz Tim82 #45765 üzenetére

    Nagyon szívesen.

    Nem vagyok a MM ügynöke, sőt, tegnap eléggé megsértődtem rájuk, miután a kijárati kerub a kifelé családom hívásához elővett - már nem forgalmazott - telefonomat látva megállított: megmutattam-e a telefonomat befelé? Erre egy kicsit felhorgadt a vérnyomásom, pedig még épp gondolkodtam rajta, hogy visszamegyek a maradék 1 bontatlan HP6000-ért. A bejáratnál kihelyezett kosaraknál már nem volt, de a fejhallgatós pult alján még 1 db igen, plusz a bemutató darab. Na de ma már mindegy. :O

    Jobban megnézve ott a készletet, volt 18e helyett 10-ért sérült/bontott csomagolású Sennheiser HD-65TV, de asszem ez a Maxell jobb vétel lehet még ilyen célra is. Volt egy "gyárilag" olcsó Sony rádiós, talán 14e-ért (eredeti áron, nem leértékelve): az nagyon gagyi szerintetek? Nem mintha most pont ott ilyet szeretnék venni, de 1 rádióssal régóta szemezek, tavaly valami olcsó AKG-t nézegettem. Az mondjuk akár még rokonszenves is lehet, hogy erre a Sonyra csak 20-12kHz-et írnak rá szerényen :D, de tudjuk - általános tapasztalat -, a papír sok mindent elbír.

    Aztán volt még ez a Motörheadre való féláron, nem szeretnék dehonesztáló lenni, de remélem, nem a gyász "értékelte le" 15e-re, hanem legfeljebb az ár/érték-harmonizáció. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák