Új hozzászólás Aktív témák

  • gixxer-tomee

    aktív tag

    válasz chosa91 #43323 üzenetére

    Eddig pár órát ment. FiiO X1-el. És szakértő sem vagyok! :) Ezért bocsi ha amatőr módon fogalmazok! :U

    Először is még bejáratós. Nem tudom mennyit fog változni, A mély nem hatalmas, de viszont szép tiszta. Mélyközép is rendben van. A magas több, mint a Sennheiser HD485-ömben, de még pont nem bántóan sok. Viszont mivel ez zárt, (gondolom azért is) a közepet is tisztán hallom, nem csak odaképzelem.
    Nekem szokatlan, hogy ennyire meglegyen minden hang, ami egy zenében van. :D Például a cinek. Eddig is voltak, de mostmár nem csak egy távoli valami.. A dob is nagyon korrekten szól.. Most jöttem rá pár számnál, hogy van benne hiba. Illetve amolyan bakelit surrogás szerű hang. Lehet hogy az is? Nem tudom, de azt igen, hogy pár zenének kereshetem most a jobb minőségű változatát. :D Főleg mp3-ban. Eddig csak FLAC ment szinte végig.
    Annyi egyelőre, hogy kicsit több a magas, mint amit megszoktam. De lényegében tetszik!
    A gépre rádugtam, és mindjárt tudtam, hogy kell az erősítő. :U A Sennheiser nem igényelte, de ez már gyengélkedik nélküle.
    Nincsen kis fülem, ezért a cimpa cimbi kicsit kinnt marad. :D De így is jól szigetel.
    Tetszik, hogy össze lehet hajtani. És nem gagyi az anyag sem, amiből készült. Olyan kis finom kattanások vannak, mikor tekerem. Szép a szütyő is, amit adtak hozzá. Kétféle kábel is van, nyújtható és sima. Igényes csomagolás.. Bár mindegyik ilyen lenne.. De láttam már förtelmet is.. :(

    Egyelőre ennyi. De biztos még kicsit alakul a hangja. 4-5 óra menet után is mintha kicsit jobb lenne a mély. Fene tudja.. Nem bántam meg, annyi biztos!
    Még a géphez kell egy jó kis erősítő azt hiszem. :)

    tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe

Új hozzászólás Aktív témák