Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Yodamest #39226 üzenetére

    Azért egy olyan kérdésem lenne, hogy ezeket a leírásokat saját tapasztalatból vetted, vagy valami oldalra írogató valamilyen csávó véleményéből? Mert ha ez utóbbi lenne a helyzet, akkor szerintem első körben ki kellene őket próbálnod, másképpen nehéz lesz bármi mellett vagy ellen dönteni.

    Szerintem a Momentum nem igazán jó fejes, a Bose AE2-nek hasonló karakterű hangja van (emlékeim szerint), és az olcsóbb is. Az M50x-et én nem venném nagyon ide, bár nem olyan rossz, mint az M50 alapján képzeltem, de még mindig elmarad azért az ebben az árban kapható jobb fejesektől. Az MSR7 jó cucc, de én nem vettem észre, hogy világos hangú lenne, vagy hogy hiányoznának a mélyek.
    A saját ízlésemnek megfelelően MSR7, MDR1A lenne a sorrend ezek közül, a másik kettő meg az "inkább nem adok értük pénzt" kategória már.
    Amúgy meg K545, K550/551, AE2, HF300, A500X, A700X, SRH840, meg a Beyerek is játszhatnak ilyen árban.

    SentryGun: Ha szifonról hallgatnád, akkor nem biztos, hogy érdemes ilyen drága fejest venni. A hordozható erősítők nem tudják kezelni a mikrofont, ha jól tudom, így ha mondjuk azt terveznéd, hogy rákötöd a telefonra, azt lehet, csak bejövő híváskor le kell majd húzni róla mindig. Szerintem ez nem igazán kényelmes, és úgyis plusz egy eszköz, akkor én lehet, hogy inkább vennék valami értelmesebb lejátszót, mondjuk egy DX50-et vagy X3 mk2-t.
    Amúgy meg neked is a fenti fejeseket ajánlanám, nyilván ha hordozhatóság fotnos, akkor ennek megfelelően szűkítve a listát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák