Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    válasz Ribi #35571 üzenetére

    Nem! én elmélkedek, mert foglalkoztat a téma az hogy melyik tábor felől közelítem meg a dolgot az más kérdés (magán kérdés talán). Kritikus vagyok mivel a marketing gépezet okot ad a kritikusságra.
    Természetesen a következtetéseimet nem kell komolyan venni (én se veszem, csak potenciális kártyák a pakliban, az hogy néha odaírom hogy mire van nagy esély az is csak esély) mivel következtetések, találgatások. De pont azért hogy lássam hogy miért is és hogyan is kell jónak lennie egy ilyen dolognak. Én a lehetséges hibákat írom le inkább mint a marketing gépezetet erősítőm. (Azt teszik bőven elegen...)
    Mindig kell ellensúly még ha a felhozott érvek végül kiderül hogy nem voltak megalapozottak, de szerintem kellenek ahhoz hogy utána ha tényleg jó valami azt mondhassuk, hogy:
    Ez bizony hozza az elvárásokat!
    Az hogy elénk dobnak valamit hogy na ez jóóóóó és az hogy ezt mindenki megeszi az nem jó. Mérnökként kritikusnak kell lennem és keresnem kell a hibalehetőséget, hogy tanuljunk belőle vagy hogy később tovább emeljük ezzel a dolog értékét mivel az mégse hibás!
    :R

    Paraméterek meg honlapjuk alapján és datasheet alapján (datasheet-et ha végén vannak a szabvány számok akkor szentírásnak is vehetők...8szigma gyártás miatt.). Kapcsolás visszafejtést meg lehet tanulni. Én is művelem munkahelyen. Kár hogy nem tanítják egyetemen.

    [ Szerkesztve ]

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Új hozzászólás Aktív témák