Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    válasz #56474624 #3477 üzenetére

    Hehe :) Ezen gondolkoznom kell. Az RnB-t nem szeretem úgy stílusként. Meg durvább black metalt sem szoktam hallgatni, meg mondjuk a hardstylet se nagyon tudom befogadni, sőt bluest sem szoktam hallgatni.
    Szóval azért vannak bőven, de ettől függetlenül a black metalra sem mondtam soha, hogy szar, vagy zaj, mert tudom/sejtem, hogy mi tetszik benne az embereknek, csak egyszerűen én nem találok benne olyat amit igazán megfogna. A black metalt direkt hoztam fel, mert tudom hogy te hallgatsz :) Szóval semmi bajom vele. Nem tartom helyénvalónak, hogy objektíven kijelentsük egy stílusról hogy márpedig az nem zene. Ilyen nincs és kész. Ízlések vannak, az hogy egy egyén nem tud befogadni egy fajta stílus az az egyén "hibája" nem a zene hibája. Nekem például a 30 legtöbbet hallgatott előadóm között ott van az In Flames, Kryptic Minds, a Metallica, a Morcheeba, a Concord Dawn, Röyksopp, Moby, PJ Harvey... Mindegyik stílus más érzést ad át. Én ezért is hagytam fel úgymond az audiofil iránnyal a hifiben, mert rájöttem, hogy a minél drágább objektíve minél tökéletesebb hangrendszerek valójában kizárólag a valóban akusztikus zenék élethű reprodukálására születtek. Múltkor hallottam egy 3 millió forintos hangfalpáron a jól ismert dave brubeck take five-ot. Nem megyek bele, eszméletlen volt... de egy metallica bizony konkrétan szarul szól rajta. Ez van. Ha megtehetem majd, akkor lesz egy audiofil rendszerem amin élő jazz felvételek fogok hallgatni 1-2 hetente.

    (#3480) kolosanyi: amit mondasz az korrekt. nem a te stílusod, ennyi. amúgy a Dream Theater egy abszolút "populáris" zene, aki rockzenével vagy rockot hallgat annak teljesen alap zenekar. Én is nagyon sokat hallgattam régen. Az ATB meg... hjah, az igazán populáris zene :) Nekem sincs bajom vele, egyszerű mint a szög, nem zavar ha szól, de túl sok érzelmet nem vált ki belőlem. Kb mint egy 500x látott film :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák