Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Exodius #32047 üzenetére

    Azért éppen a Klotz-ot javasoltam egyébként, mert elég kiszámíthatóan skálázódik az ár-hangminőség arány szerint, úgyhogy afféle instant megoldásként elég biztonságos, nem lősz vele mellé, aszerint hogy mennyit költesz rá. Ha kicsit mélyebben bele akarnád ásni magad a témába, persze sokminden szóbajöhetne, de így receptre felírva jack-kel előreszerelt Klotz megbízható, józan választás - például.
    Ám ha mégis bevállalsz egy kis utánajárást, akkor a Magyarországon könnyen hozzáférhető márkák közül például a pénztárcádhoz illetve a fejhallgató árszínvonalához arányos méterárú (legalább 2-3ezer Ft per méter), interkonnektnek való QED vagy Chord kábelt a Ká-Csa Audiónál feldugózva árarányosan jobb minőséget elérhetsz a Klotz-okhoz képest. Vagy ugyanez mondjuk Audioquest-tel. Ha megérne neked egy kis plusz utánajárást egy kis minőségnövekedés.
    De ezen az árszinten viszonylag látványosan bele fog szólni a fejhallgató hangképébe, akármelyik mellett döntesz. Nem csak hangminőségromlást, hanem hangkarakterváltozást is jelent.

Új hozzászólás Aktív témák