Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    Sziasztok!

    Segítségeteket szeretném kérni?
    Szeretnék otthonra esti zenehallgatáshoz és filmnézéshez egy fejhallgatót, hogy ne zavarjam panelszomszédaim.
    Gondolom, ha zenére megfelel akkor bizonyára filmnézéshez is, úgyhogy inkább a zenehallgatást vegyük alapul.
    Esténként előkerülhetnek nálam popzenei klippek, unplugged előadások, és esetleg komolyzene (de ebben a műfajban nem vagyok elég járatos, csak szeretem élvezni a hangszerek hangját).
    Azért tudjon normális mélyeket is produkálni ha kell, semmiképp ne legyen túl kevés, de persze nem kell túlzásokba esni, mert unplugged-nél és komolyzenénél az már nem volna előnyös.
    DVD-lejátszó digitális kimeneteléről megy a jel az AVR265-ös házimozi erősítőbe és annak fejhallgató kimeneteléről hallgatnám (de amúgy vagy fejhallgató erősítőm is, igaz csak egy kínai Lehmannaudio koppintás, ha mégis kellene).
    Maximum 70k-ig megyek el ha szükséges, de persze annak is örülnék ha már 40k körül is volna megfelelő. Úgyhogy mondhattok több variációt is.
    A zárt vagy nyitottban nem tudok nyilatkozni, mert fejhallgatóból igazából csak egy gagyi rádióhullámos Thomsonnal van-volt dolgom (de még annak is jóval nagyobb a tere mint egy fülhallgatónak; fülessel már próbáltam, de annak a hangfalak után szörnyű a tere, magyarán nulla, minden csak a fejem közepén szól, furcsa hogy buszozásnál nem tűnik fel)
    Ha a nyitottnál sem veszik el a mély és szépen szól, akkor olyan is jó; de ha a zártnál is van tér akkor az is megfelel. Nem hallottam még nyitottat, az említett sistergős Thomson zárt de viszonylag lazán illeszkedik a fülemre (így legalább kényelmes).
    Fül köré illeszkedővel sincs tapasztalatom; csak legyen nagyon kényelmes, hogy ne vonja el a figyelmem a zenéről vagy filmről.
    Remélem tudtok ajánlani 1-2 fejhallgatót, mert eddig csak az av-online tesztjeit olvastam (viszont itt a fórumon olvasgatásánál egyből abba a véleménybe futottam, hogy nem nagyon szeretitek az ő tesztjeiket). És hát én hiszek nektek (furcsa hogy ott nem is volt teszt, többek közt Shure fejesekből se) ezért is fordultam hozzátok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák