Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz csibuka85 #31546 üzenetére

    Sehogy. :O :DDD
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

    Mai FÜLhallgatós találkozóról, ami egy mini fejes tali is volt.

    A nap kedvence számomra: AKG K545: pontosan az a karakter amit szeretek az arányokat tekintve. Ütős mély, részletes magasak, jó tér. Nem K551 szint, de csak méretben kisebb a színpada, "tudásban" nem.
    Kis méret, nagyon jó anyagok és kényelem, cserélhető kábel. Volt, hogy valami zavart éreztem az erőben, de nem tudom megfogalmazni, néha 1-1 rész lehetett volna transzparensebb, máskor meg semmi baja, minden teljesen átlátható volt (leginkább ez). Szóval zártba, utcára ez eléggé kéne (ha feltételezzük, hogy nem ismerem a Soundmagic E30-at)

    Beyer DT770 Pro 80Ω: Hasonló karakter, mint a fenti, mondjuk amaz inkább U, ez inkább V, de mindkettőnél nagyon rendben van a középtartomány is. Ennek sokkal finomabbak a magasai, mint a fentinek, egyáltalán nincs az a sztereotíp éles Beyeres magas, szinte nyugodt hangja van (a K545 inkább pörgős, villogós). Kellemes, sokáig hallgatható, ugyanakkor részletes, fickós, dögös; a mélyek is testesek, puhák, ehhez nyilván hozzájárult a bőr párna is, ami nagyon jó szigetelés eredményezett. Szóval bátran ajánlható bárkinek, egy komoly fejhallgató nyugodt testes hanggal, 45e-ért nagyon éri.

    ATH AD-1000X: A tér bajnoka. Ebben lenyomta a Q701-et is. Champ-ról hajtottuk mindkettőt, forrás AK100. :) Mély jó, testes, szinte lineáris a középtartománnyal, egész a felső közepekig, ahol elmegy felfelé, ettől nagyon szellős lesz a hangja. Tetszett. Szerintem nem fárasztó, én legalábbis meg tudnám szokni, mivel térb*zi vagyok. (De azért lehet hogy DT990 600Ω-ot választanék :D )

    Q701 bész mod: Wow, mélységes (mármint annak aki ismeri a K701 átlagos hangját) :) Az AD után már szinte V karakterűnek tűnt. Sajnos a módosítatlannal nem hallgattam össze, kíváncsi vagyok a mély minősége, pontossága változott-e a módosítástól, állítólag nem. Aki a részleteket kedveli az inkább ezt vegye, mint az AD-t, a magasak sokkal finomabbak szerintem. (illetve végülis abban is megvan, de a felsőközép mindig belóg a képbe) Úgylátszik menthetetlenül V kedvelő vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák