Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Megvettem e remeket, melyet egyesek melegen emlegettek.

    Szóval, pár napja idemerészkedtem, hogy itt a topikban érdeklődjek fejesek után, amit alapvetően olyan célra használok majd, aminek az emlegetése itt főbenjáró bűn. Szerencsémre kellően hozzáértő és úri emberek fogadtak, így tanácsaikat megfogadva döntöttem a gémer fejes helyett, egy jó minőségű sztereó fejes mellet.
    Nálam alapvető szempont volt a kényelmes viselet, szemüveg+a fejtetőn lévő nullához közeli hajmennyiség, ezért elfogadva Dorien fórumtárs javaslatát, alaposan utánnaolvastam ennek a fejesnek, és szinte csak dicsérő sorokat találtam róla, a kényelmes viseletről, meg úgy összességében mindenről.
    Itt most ne várjon tőlem senki szakmai beszámolót, a magas és mélyhangokról, dinamikáról, térhatásról, mert én ehhez kevés vagyok.
    Röviden, elképesztően kényelmes, észre se veszem, és a fülem se izzad, mint gondolom egy műbőr párnásnál, a hangja meg olyan, hogy több óra múlva sikerült az államat felszedni az asztalról, amikor először megszólalt a fülemen. Beraktam egy Mozart egyveleg CD-t, és amikor megszólalt az Esz-dúr kürtverseny, meg a Kis éji zene, csak pislogtam mint hal a szatyorban.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák