Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz Piftuka #30362 üzenetére

    Amit az első pontban keresel, nem igazán van 10K-ért. Már ott bukik a történet, hogy a szövet párna eleve hangot enged kifelé, és a fejeden elég közel van ugye a mikrofonhoz a fejes, tehát esélyes, hogy pl. a magasakból behallatszik valami. Vagy ott bukik a történet, hogy circumaurális: Beyedynamic DT235, ez elég jól szól az áráért, szövet párnás, de nem túl nagy, inkább fülön ülő, viszont szerintem kényelmes!
    Van még az AKG K512 II, Pioneer SE M290/M390, de ezek is eresztik a hangot valamennyire, van rajta hangolócső is.

    Nemszövet párnával jóval több lehetőséged lenne. Páldául ott a HD2000, de nem rossz a Maxell HP6000, és persze a Superluxok, HD660, HD661.

    Vagy emeled a Ft keretet, és a S.lux HD660-hoz veszel egy Beyer DT770 párnát. Nem olcsó, de csak egyszeri befektetés, és ha jól vettem ki munkára kell. ;)

    Második: Igen a két Takstar nagyon jól szól ennyiért, a TS-671 hatalmas, szellős térrel rendelkezik, a másik kicsit visszafogottabb és melegebb hangzású. Nagyon finom magastartománnyal rendelkezik a Beyerd. DTX910, de ez kicsit mélyhiányos, nem testes a zene rajta, de a közép és magas kárpótol, ha ez számít, és szintén szép szellős. 25e körül pedig Pioneer SE A1000. ;)

    (#30442) vodkaboy22: Még úgy is vonzó az az ár, hogy vintázs ortho-któl olcsóbban is megkaphatod azt a szintet? Vagy azért akárhogy is de egy olyan nem ér fel egy mai LCD2-höz?
    Sajnos még nem hallottam jól kiszolgálva a HP1-et, az átalakított Hök80-at meg még sehogy. :(

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák