Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz Silent77 #29504 üzenetére

    Hülyeségnek tűnhet de először is próbáld meg fordítva bedugni a 230V-os dugvillát a konnektorba, ha 0-val egyesített földetek van, akkor segíthet. Lehet hogy földhurok, amit pl. TV összeszedheti az antenna, kábeltv, settopbox által is, PC szintén földhurok illetve gagyi táp, kiszáradt kondik az alaplapon, sokféle oka lehet. Ha dugvilla fordítás nem segít, akkor hatékonyan egy külső DAC beszerzése segíthet, mint mondtam nálam pl. néma volt a Pro80. (TV-t mondjuk már nem használok :D )

    (#29506) Dorien: egy DAP nem segít ha TV-t akar nézni, vagy játszani gépen, Zsütűb sem megy meg weblapok sem :P Pontosabban segít akkor, hogy használható külön DAC-ként is! :)

    (#29507) ToniSoprano: Mint mondtam, szerintem nem vészes a R.DJ mély kiemelése, szerintem annyi, hogy ott ahol a fül érzékenysége csökken ráemel, de nincs szó fárasztó dübörgésről, mint egyes fejhallgtók esetében. :U
    A középtartományt azt aláírom, az eléggé hiánycikk nála.
    Jó kérdés, hogy minek kéne inkább követnie a fül karakterisztikáját... A keverésnek, vagy a lehallgató eszköznek?
    Mindenesetre a Home Studio hangja nem emeli ki azt a fejest a mezőnyből, nem 1 amit meg lehet említeni, hanem van még pár fejes hasonló hanggal hasonló áron. Ha bejön, akkor nem csináltál rossz vételt.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák